Http://www.prieteni.ro/......0-387.html
http://ozi.ro/farse-de-1-aprilie/
Funda?:):P
Poti pune un ou unui tip care se asaza, se sparge si mai si doare, dar ideea e sa nu fie prea dureros, doar nu vrei acum sa-i ranesti
Pai... eu de obicei fac le lipesc ffoicele pe spate sau ceva in genu;))
pentru farsele pe care vrei sa le faci acasa poti face de exemplu:
-perne puse deasupra usii(usa sa fie un pic deschisa)
-ar mai fi o idee sa faci farsa cu margarina/untul:pui intr-ofarfurie o lingura sau doua de unt/margarina pui niste sare te duci la unu si zici:-uite face caldura! pune mana si tu sa vezi! si cand pune mana deasupra i-o apesi in margarina;))
-sera pui mai multe telefone sa sune devreme dupa care le ascunzi;))
-inlocuieste zaharul cu sarea! :)) pune in zaharnita sare:)) sa vezi!
daca nu e bun poftim si un site: http://www.umor.ro/farse.php
sper ca te-am ajutat pa :-*
Lipeste cu super glue o moneda p jos si uitate la ei cum isi rup unghiile incercand so ridice... sau cumpara o punga de chipshuri si pune zahar in ea apoi dale la colegii tai
punele pe scaun o pioneza
spune-le ca ti-a zis profa ca le-a dat cate un 4, etc funda? plzz
1.poti sa pui ceasul sa sune mai devreme;
2.sa schimbi zaharul cu sarea'
3.sa dai foc unei hartii (sau sa aprinzi o lumanare) cand doarme cineva si apoi sa strigi in gura mare "FOC!"
4.sa le spui prietenilor ca te sinucizi, in gluma, si apoi sa te prefaci moarta si sa ai in buzunar un biletel "de adio" pe care scrie "V-AM TRAS-O!"
5.sa lipesti o moneda pe asfalt cu picatura iar apoi sa te ascunzi undeva.Vei fi surprinsa cati vor incerca sa ia moneda
6. poti sa le spui parintilor ca pleci de acasa si nu te mai intorci, iar tu sa fi de fapt la bunici
sper ca ti-am fost de folos, funda?
Buna...daca vrei sa faci farse familiei pune in frigider in loc de mancare jucarii
Eu am luat o pereche de pantalonii ai mei, care ii plac foarte mult unei colege, si ma intreaba mereu daca i-am murdarit(e putin cam dusa) asa ca am amestecat acoarele cu putina oja, eu am pus alba, am pus amestecul pe o foaie in doua, am lasat-o sa se usuce si am murdarit un pahar astfel incat sa creada ca am varsat ceve pe ei. Pantalonii nu patesc nimic daca stii cum sa-i asezi.