. Pe deoparte as vrea sa inceapa.Imi voi vedea noii colegi, pentru ca eu trec intr`a 9-a, noi profesori, voi vedea liceul. Sunt foarte curioasa, pentru ca eu incep un alt"capitol"al vietii, si am si emotii ! Dar pe de alta parte nu`mi doresc pentru ca a trecut deja jumatata de vacanta si nu am facut nimic, si in plus nu`mi voi mai vedea vechii colegi.Desi imi place vacanta, m`am cam plictisit.!
Eu nu prea vreau, ca am trecut in clasa a9a si nu prea sunt curioasa ce colegi noi am
Da... si eu m-am plictisit dar parca mai bine stau in vacanta plictisit.(oricum mai imi gasesc ceva de facut), decat sa ma duc la scoala... Pentru asta e vacantaaa. Relaxareeee
Deocamdata nu prea vreau
Colegii ii vad mereu, ca ne intalnim si mergem prin oras
DEci nu mi`e dor de ei
De profesori nici atat )
Kisses :*
Si eu vreau sa inceapa mai repede facultatea, ca e plictiseala mare in orasul meu. La camin e viata!
Eu sunt curioasa fiindca ne-a schimbat diriga si alti cativa profesori si imi este dor si de colegi:X
in rest de teste, predat, multtt scris n-am chef...mai ales de teme
mie imi plac doar pauzele si orele in care nu facem nimic sau atunci cand nu sunt eu sau prietenele mele asculate
Sincer:-s...Nu.Din nou teme, invatat e total naspa. Si am zis sa nu mai cer in vacanta la scoala...pentru ca asa am facut vara trecuta si mi-as mai fi dorit sa ma plictisesc cum ma plictisesc acum decat sa invat. Si in ceea ce ii priveste pe colegi, nu-mi este dor de toti. Cativa locuiesc la mine in zona si ne vedem des.Deci e ok fara scoala
Nuuuu.Mai bine ma plictisesc decat sa incep scoala(adica am ce face dar vorba vine). Am trecut si in a-9-a asa ca sa mai tina vacanta.
Eu sigur nu vreau... O_o ce am inebunit? teme, invatat, teste? O_o nu mersi:-s colegii...lasa-i ca nu prea ma int de viata lor oricum am cateva colege cu care ma vad mai mereu, de ceilalti nu imi pasaO_o si nici de profesori^_^
Pai eu nu vreau sa inceapa scoala, imi vad colegii si pe afara, deci nu prea am vreun motiv sa vreau sa inceapa.Inafara de faptul ca m-am cam plictisit si eu, dar cand ma gansesc iar geometrie, teme, invatat
Mie nu mi-e dor de nimeni de la scoala mai ales de teme . Deci „Vacanta treci incet" :-p.
Eu de abia astept sa-i vad si parca nu. Nu stiu daca o sa avem tot doamna asta. Trec in clasa a 4-a.
Nu da mai un asteroid pe scoala mea? Sau un meteorit mititel? Orice numai sa nu ma mai duc in infernul ala
Buna draga mea...si eu abia astept sa inceapa scoala, m-am plictisit pana peste cap de vacanta. abia astept sa imi vad colegi, sa cunosc noii profi si sa nu mai stau toata ziua acasa. Abia astept.Te pup
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: