| iiDouaPuncteParanteza a întrebat:

Heyyy TPU!

Bun:Sunt intr-o dilema cryingcryingcrying

un baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el

si...

nu prea stiu ce sa ii zic [da ori nu]

este dragut
e mai mic ca mine [statura]

eeee acum vine problema

ca el fumeaza si ma km deranjeaza asta
el ma place [si mie imi cam place de el] dar e chestia asta cu fumatu pe care nu o suport deloc

ssfaturi ceva? plss funda (cum dau mereuwinking )

Răspuns Câştigător
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Nu pierde ocazia asta.Gandeste-te ca daca il refuzi s-ar putea sa-l pierzi adica s-ar putea sa isi ffaca prietena si sa regreti.Chestia cu fumatul ii poti zice ca te deranjeazahappydaca tine cu adevarat la tine va renunta la acest vici si va ramane doar cu tine nu si cu acest obicei prosthappyo sa iti si multumeasca ca ai putut sa il faci sa renunte la asta si o sa fiti fericitihappySucceswinking

9 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Pune-i in fata problema cu fumatul, spune-i ca are de ales itnre tigari si tine, si vezi ce alege. happy

| Amaliutss a răspuns:

Pai... zi sh uh ca o sha fii cu el daca se lasa' de fumat...ash mai salvezi sh uh o viataoh go on, sh el daca te 'iub se va lasa'winking, fundita?

| dafna a răspuns:

Eu am fumat si desi imi iubesc sotul la nebunie nu m-am lasat de fumat, bine nici nu a cerut,dar am incercat sa nu-l expun asa mult la fum de tigara.
Iti spun asta ca sa stii ca nu mereu nerenuntarea la fumat are legatura cu tine, cu sentimentele pentru tine, de genul ma iubeste -se lasa, nu ma iubeste -nu se lasa. Daca iti doresti relatia puteti ajunge la un compromis, el nu fumeaza in prezenta ta, tu accepti ca el fumeaza si ca uneori te mai lasa singura ca a mearga afara la o tigara.

| oanawww45 a răspuns:

Eu stiu ca atunci cand vrei sa fi cu un baiat adica sa formati un cuplu trebuie sa existe iubire nu numai ''mie imi cam place de el'', iar daca el chiar te doreste si stie ca nu iti place fumul de tigara atunci el ar trebui sa renunte la tigari, pentru persoana iubita poti sa te scarifici in orice.Eu pana acum nu am avut nici un iubit si multi baieti ma considera frumoasa si desteapta, e bine daca si el vede lucrul asta la tine dar trebuie sa te si iubeasca nu numai sa te placa. Mult noroc happy

| dIzzEE a răspuns:

Nu trebuie sa te deranjeze asta. eu am fost cu o fata care fuma si pe mine ma doare capul cand stau in fum de tigara dar am invatat cum sa trec peste asta si intre timp ea s-a lasat.

ps.parerea mea nu trebuie sa o iei in seama neaparat

| Mykidutza a răspuns:

Daca tii la el ajutal sa se lase de fumat.inaltimea e o mica problema.dar daca va iubiti si intelegeti aceasta problema dispare

| madyxo a răspuns:

Sa nu fumeze in preajma ta? daca tine la tine...te v'a intelege

| Realistu a răspuns:

Avand in vedere ca cred ca ai vreo 15 ani de intrebi asta -> Daca baiatul ala are mai putin de 15 ani si fumeaza, cu tot respectul, da-l in ***** masii!

| 46 a răspuns:

Combina-te cu el. Inaltimea, varsta si multe altele nu conteaza. Spune-i ca te deranjeaza ca fumeaza, el se va lasa de tot ca sa iti faca pe plac, dar nu dintr-o data. Nu demult am trecut prin aceeasi faza.