Sincer nu cred ca si l-a facut ea dar... exista si asa ceva. Uite:
http://www.petitchef.ro/retete/luciu-de-buze-de-ciocolata-fid-255937
Si aici: http://reviews.katrina.ro/luciu-de-buze-home-made.html
Cred ca stiu si motivul pentru care nu ti a dat "reteta" luciului de buze.Pentru ca nu l a facut ea ci l a cumparat
Tu chiar crezi că și l-a făcut ea? Eu pariez că a fost doar o replică aruncată de dragul de-a nu avea luciu ca ea sau mă rog, copilării.
Iar în cazul în care și l-a făcut de ce să stai să muncești?! Ai magazine, și peste 9999 de feluri de luciuri de buze. ^_^ Sigur ai să găsești unul asemănător cu al iei. Mai trage și tu cu ochiul dacă scrie ceva pe luciul ăla. E de-ajuns să vezi firma și numărul. ^_^
Nu l-a făcut ea, poate spune asta în sensul că a amestecat două şi i-a ieşit o culoare mai altfel. Dar insistă şi pune-o pe prietena ta să o întrebe. Baftă!
Nu si-a facut ea nici un luciu de buze, stai linistita... a zis asta doar ca sa se dea mare! Nu iti poti prepara de una singura un luciu de buze si sa mai fine si bun!
Mai bine cumpara-ti si tu unul bun[de la Avon sau Oriflame] si spune-i ca ti l-ai facut tu, sau ca l-ai cumparat dar nu ii spune de unde sau cum...sa vada si ea ce inseamna
Cumpara-ti si tu unul care sa iti placa si fa-i smecheria asta inapoi... apoi vezi ce zice. Sa nu uiti sa ii spui ca tu l-ai facut.
Hmm poti sa iei niste vaselina si sa pui niste fard de obraz sau de pleoapa cat de roz vrei le amesteci si iei o pensula de buze pui cat 'gloss' din acela vrei pe pensula si te dai pe buze. am vazut undeva pe youtube
Buna! Doar ai vazut ca multi spun ca ea nu si l-a facut, doar si la cumparat.Mai bine cumpara si tu unu cu o culoare superba.Dar daca chiar vrei o reteta,uite o reteta pe care mi-a zis-o o prietena,si nu e chiar foarte grea:
Ai nevoie de:
-miere
-ulei de floarea soarelui sau de masline (nu conteaza de care,amandoua sunt la fel de bune)
-o mostra de ruj,fard de pleoape,blush, in ce culoare vrei tu
-jum. de lingurita de vaselina sau crema de galbenele (ai grija sa nu pui prea mult, respecta proportiile)
-si daca vrei ca luciul sa miroase foarte bine, ulei esential sau fructul favorit, stors sucul acestuia bine( poti sa il faci mai aromat punand mai mult suc de fructe asta insemnand ca trebuie sa pui doar un sfert de lingurita de crema)
-un recipient, desigur
1. Pune intr-un bol de sticla o lingurita de miere, 2 lingurite nu prea pline de ulei, vaselina sau crema de galbenele, si culoarea.
2. Pune-le la topit la aburi incet pana cand se topesc bine de tot.
3.Adauga 2-3 picaturi de ulei estential in ce aroma vrei sau 3-4 picaturi de suc de fructe natural, poti pune chiar 5 si amesteca compozitia bine pana cand te awsiguri ca textura este lichida.
4.In final, toarna glossul in recipient si lasa-l sa se raceasca 20-30 de minute iar daca e prea lichid sau prea intarit mai adauga jum de lingurita de ulei si amesteca bine.
Tadaaaa!
Baftaa!
denysuk25 întreabă: