Daca ai sti ce inseamna, ti-ai fi dat seama ca nu merge pentru ca se lucreaza la site. imi apare si mie. asteapta cateva ore si intra iar.
Pai scrie clar de ce nu merge in propozitia aia pe care ai zis sa nu o traducem. Asadar, jocul nu merge pentru ca se lucreaza la el si daca se lucreaza, nu merge la nimeni.
Asteapta si o sa revina.
Daca stiai cu adevarat ce inseamna intelegeai si nu mai era nevoie sa pui intrebarea asta Momentan lucreaza la site si atata timp cat lucreaza site`ul este inchis. Ce e atat de greu de inteles? Incearca mai tarziu Poate merge
Probabil sunt ceva defectiuni. Am vazut dimineata ca nu mergeau unele jocuri. Nu am stat prea mult deci nu stiu altceva. Si da, si mie imi apare
Da. Mi-a aparut si mie. probabil fac schimbari pe site. Cred ca in citeva ore totul va reveni la normal
Asta :
Under maintenance
Sorry, we are currenlty working on the game. We will be back as soon as possible.
putem doar sa asteptam pentru ca lucreaza al site, fac imbunatatiri etc.
Poate se fac modificari site-ululi si la miss bimbo.com a fost la fel acum ceva timp va trece repede si in curand te vei putea juca din nou
Da pentru ca face lucrari la site asa apare si la freerealms! Nu ai ce face asta poate tine mult daca ai alt calculator poti incerca si la el poate iti merge!