| Katty009 a întrebat:

Hi! Ce credeti, exista vampiri?happy

Răspuns Câştigător
| Teooooooo a răspuns:

Nu chiar.
1. In trecut era des intalnita o boala ce-i facea pe oameni sa creda ca sunt 'vampiri'.
2. Mai uita-te pe discovery. Uite cum fac eu treaba pentru tine.;))
http://www.youtube.com/watch?v=hxlQiIpuBxA
Deci, nu exista, dar exista persoane asemanatoare cu ei.

13 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Vapiri ce sunt aia? poate vampiri, aia sigur exista, daca au aparut pana si in twilight laughing))

| BoomBoomToxic a răspuns:

Pai.s-ar putea.nu se stie thinking oricum eu am o carte care se numeste "cum sa devi vampir" de amy gray.acolo nu-ti spune cum sa devii vampir iti spune doar posibilitatile...ma rog.deci nu se stie daca exista sau nu.eu cred 60% ca exista vampiri

| ღViS3CoLoRaT3ღ a răspuns:

Dap nici eu nu credlaughing sa stii ca e prea mult twilight laughingbig grin
infine nu iti fa griji daca tu crezi, peste cativa ani iti va trecelaughing trebuie sa te maturizezi\big grin

| Nocturne0 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...chiar sunt curios sa vad raspunsurile
chestia cu vampirii are 2 taisuri, ori prea mult twillight si vampire diaries ori stii oarecum adevarul

| Nocturne0 a răspuns:

Daca uh consideri ca si cei care isi beau sangele propriu sunt vampiri atunci da, exista...si exista si care beau sange uman de la alte persoane.
Nu iti imagina vampirii ca cei din twillight sau cum sunt descrisi prin filme, eu ii imaginez ca persoane normale carora le place sangele uman si sa stii ca sunt destule astfel de peroane
si mai zicea cineva de fantome, si acelea exista si crezi in ele cand ai de aface cu fenomene paranormale

| Chriss_3997 a răspuns:

Nu

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Singurii vampiri sunt cei energetici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face tv din oameni in ultima vreme numa de vampiri se vorbeste numa filme cu vampiri se fac o sa ne tembelizeze televizoarele astea. Nu nu exista si nu cred in asa ceva cred ca orice om normal ar rade la intrebarea talaughing e jenant happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu exista. Desi multi cred asta laughing

| GrecuCristi a răspuns:

Nu exista vampiri, doar oameni cu probleme psihice happy!

| addasweet a răspuns:

Nu exista

| RautateaTa a răspuns:

Salut,sincer si pe mine ma framinta intrebarea asta "exista oare vampiri? " sicer eu cred ca exista... poate cum a spus cineva mai jos... poate asta ne va trece peste citiva ani. happy (oricum nu te costa nimic sa crezi)

| roobbby a răspuns:

Nu exista... da fantome dawinking

Întrebări similare