Vreau sa iti multumesc pentru zilele in care mi-ai fost alaturi si pentru ca m-ai inteles de fiecare data si pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. As mai vrea sa iti mutumesc pentru ca esti un prieten adevarat si imi pare rau pentru orice neintelegere am avut. Iti multumesc pentru ca esti tu si pentru ca ai fost alaturi de mine!
- A trecut si ziua mea de nastere, dar ea nu a avut o mare importanta. De ce? Pentru ca e mai importanta "ziua noastra", aniversarea noastra. Aceasta scrisoare face parte din surpriza pe care ti-o pregatesc… si asta e abia inceputul! Avem o viata la dispozitie sa ne descoperim, sa ne iubim, pe zi ce trece mai mult.Tu esti in sufletul meu si aproape de inima mea. Medalionul/"cadoul" de la tine ma vegheaza si ma face sa am incredere ca totul va fi bine.
Incearca sa introduci intamplari din viata voastra: "iti multumesc ca imi raspunzi la telefon noptile la ore tarzii, iti multumesc ca imi pastrezi secretele in siguranta, iti multumesc pentru sfaturile pe care mi le dai ..etc
ITI MULTUMESC PRIETENA DRAGA
Atunci cand voi mai plange
Atunci cand trista sunt iar
Atunci cand deprimata
Si lasa ma simt
Nu stiu de ce
Ma las cuprinsa
De disperare si de singuratate
Sunt furiosa pe mine insumi
Si-mi plang de mila
Si ma gandesc la tine
Prietena draga