| Sara a întrebat:

Hi, cu care dintre useri v ati intalnit face to face? Eu cu nimeni, sunt din Dorohoi, botosani si nu cred ca mai exista vreoun user din orasul meu! intrebarea mea este completata si de acest aspect, sunt in realitate la fel ca pe site?!

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sara, da clic pe "comunitatea" ajungi la clasamentul userilor (rank ), deasupra la "utilizatori suspendati " tasteaza Dorohoi, da clic pe "cauta " si iti vor aparea toti userii din Dorohoi.

| Flav a răspuns:

Si eu m-am intalnit cu cativa useri de pe site. Nu, nu sunt la fel ca pe site. Sunt mult mai deosebiti si interesanti.

| hândel a răspuns:

Eu m-am intalnit cu cineva de pe site, asta vara, cand a venit la mare. Pot spune ca ma asteptam la un salut, 2-3 cuvinte si pa, insa ne-am distrat ca-lumea, si m-a surprins cat de diferita este experienta virtuala, cu cea fizica, avand in vedere c-s fost prima oara cand m-am intalnit cu cineva cunoscut pe net. Cu privire la tine, in ce sens ai putea fi la fel ca pe site? Eu cred ca in realitate ai aceleasi trasaturi morale precum cele evidentiate pe site.winking

| Sara explică:

Wow, credeam ca nu mai sunt moldoveni de ai mei aicihee hee sunt bucuroasa.

| PauLa.M a răspuns:

Nu m-am intalnit cu nimeni. Eu sunt din botosani happy

| PauLa.M a răspuns:

Sentimenul este reciproc Sara.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Da, ma intalnesc cu cativa useri. da asta pentru ca eu i-am convins sa isi faca un cont pe TPU, deci ma cunostem personal cu ei.by the way, si eu sunt din judetul botosani.

| mariutza a răspuns:

Da m-am intalnit cu 2 useri...:X

| Anca a răspuns:

Care sunt de prin Tm? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cunosc foarte bine pe cineva ...ne intalnim des...si da contul l-a facut la indemnul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi ne-am intalnit in galati vreo patru asta vara.la o bere rece si o discutie calda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai m-am intalnit cu un singur user, pe care l'am cunoscut pe site tongue