| alex_1645 a întrebat:

Hi TPU! Acum cateva minute am citit o legenda, cea a lui Bloody Mary cititio si spuneti-mi daca chiar credeti. O gasiti aici: http://www.lovendal.net/wp52/bloody-mary-fecioara-cea-sa ngeroasa/.
Vreau pareri sincere.

2 răspunsuri:
| MasterGoldX a răspuns:

Povesti de adormit copii. nu cred in asa ceva. e doar o poveste pentru ai speria pe ceilalti. unii ar crea orice poveste numai ca sa sperie. fictiune pura. ceeea ce scriu astia sunt niste aberatii. cele 2 cazuri prezentate pot sa fie rodul imaginatiei si sa fi avut accidente din cauza fricii. si cine zic ei ca ar fi aceasta necunoscuta, e o aberatie tampita. si ritualul e o prostie in sine. cine o sa faca asa ceva, ca sa descopere daca ceva aberant ar fi real. e ca si cand ai zice ca vn sf lumii, cum a mai fost cazul, dar nu s-a intamplat nimic. daca crezi asa ceva, atunci o sa traiesti cu frica mult timp pana o scoti din tine si din minte. nu trebuie sa credem toate prostiile pe care le spun altii.

| cristina_6311 a răspuns:

Waw.eu zis ca in povestea asta e un sambure d adevar ca in toate povestile.acum se intampla multe lucruri ciudate.