| SCOOBftw a întrebat:

Hi TPU.

Joi, eu si inca un prieten dormim la cineva. Acelui cineva, vrem sa ii facem farse, dar nu stim ce sa ii facem. straight face!

Idei?

9 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Trimite politia la el. vorbesc cu el sa-i spun ce vrei sa-i faceti farse.laughing

| NuAmGăsitNume a răspuns:

-Pui frisca sau pasta de dinti pe mana lui cand doarme ( vezi s anul fie ff rece altfel se trezeste ) si dupa aia il gadili la nas cu o pana
-il deghizati in femeie
-ii udati patul
-umfla o punga si spargeo in timp ce doarme
-Pune-i un vas cu apa si pune-i mana in ea si o sa sa se pise laughing
-Scrie pe frunte cu marcherul "Sunt Gay"
-pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor
-Farsa in care e nevoie de doua persoane: pentru o persoana care doarme cu fata in sus. Tineti tu si un prieten cearsaful deasupra persoanei cand doarme, faceti un zgomot foarte puternic (o trosnitura) si lasati cearsaful sa cada. Victima va crede ca se prabuseste tavanul

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Ii puneti pasta de dinti pe fata, ii faceti unghiile, il epilati, ii udati patul, il dati cu ruj [ii faceti poza] si chesstii din asteawinking

| alex_1645 a răspuns:

Imi aduc aminte ca la zece ani m-a luat fratele meu cu el la disco si m-a pus sa ma imbrac cu o masca de drac si o pelerina neagra care ma acoperea tot.Masca era super realista nu stiu de unde o luase dar am speriat o multime de lume si a fost sumper tare. Tot asa am fost la ziua prietenei lui cu o masca de vampir si am muscato de gat s-a speriat si a fugit in baie big grin a fost asa de tare.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.1.luati un paianjen destul de paros si punetil noaptea cand doarme pe fata 2.1.luatimai multi paianjeni si aruncatil pe el

| hellyour a răspuns:

Intrerupe curentul, si apoi unul dintre voi duceti-va afara si bateti in geamul lui daca sta la parter, daca nu puneti gandacii in patul lui.big grin.Asa ve-ti vedea daca este si un papa lapte si ii e frica de niste gandacei.winking

| ieprras a răspuns:

Pai trebuie sa fiti spontani datii unghiile cu oja, machiaza-l si fa-i poza si apoi arat-o la colegi chestii din astea noroc!

| Sweetlikeacandy_8522 a răspuns:

O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.
Furiseaza-te seara in camera lui si fixeaza-i alarma cat mai devreme.
In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
luati o bricheta si sa incalzitii clanta ( imi e mila de cine pune mana )
Ai nevoie de o farfurie, unt, sare si multe servetele. Spune-i victimei tale cat mai serios ca ai vazut pe Discovery cum untul degaja caldura daca pui sare deasupra. Pune unt in farfurie si sare peste el. Tine apoi mana deasupra si prefa-te ca simti caldura. Apoi intreaba-l si pe el daca o simte. Iar cand are mana deasupra farfuriei - pleosc! Preseaza-i repede mana cu a ta ca sa striveasca untul.