| ina_4952 a întrebat:

Hi, tpuistilor! Am un baiat in clasa de 8 ani care nu ma lasa in pace. Zice ca-s frumoasa. Eu am 9 ani. Ce sa fac ca sa ma lase in pace? Eu am pus 2 baieti draguti de la mine din clasa sa fie bodyguarzi mei.deci?

Răspuns Câştigător
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

laughing super partea cu bodyguarzi dar nu vei reusi nimic. Uite cum am scapat eu de baiatieu fiind clasa a 7-a si am trecut de multe ori prin asta. Spune-i ca nu vrei sa incepi de la varsta asta cu prieteni si ca nu vrei sa fiti decat AMICI...si pleci. Le multumesti frumos bodyguarzilor si spune-le ca nu mai ai nevoie. O sa vezi ca mergewinking

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Simpatici mai sunteti. Abia s-a uscat cerneala pe certificatul de nastere si aveti bodyguarzi.

| trustbogdan a răspuns:

Vaiiii fetita mititica, nu mai apela la bodyguarzi ca iti faci tie problemehee hee daca te face frumoasa nu e nimica, sa nu faca altceva atunci ar fi problema si in cazul acela ti-as sugera sa vorbesti cu invatatoarea si parintii si in nici un caz sa te documentezi pe internet. Ai parinti pentru astfel de probleme

| Mia a răspuns:

Incerci sa te lauzi sau mi se pare mie? lol

| ILied a răspuns:

Pai, ii poti spune ca vrei sa fii prieten cu el si sa te lase in pace.

| bxxt a răspuns:

Eh.astea sunt jocuri de copii... tin minte cum ma jucam si eu pe-a doua.sau pe ce cls esti uh...si nu incerca sa scapi de el deoarece cand vei creste iti va prinde bine.

| bebitssa a răspuns:

Deci ce? Sincer draga nu trebuie sa-ti faci probleme de genu asta laughing. Mai tarziu o sa-ti placa. Sa mai cresti oleaca. Lasa-l sa zica ca esti frumoasa. Si ce? Daca esti frumoasa macar lasa-l sa te laude tongue

Pa-Pa :*.