super partea cu bodyguarzi dar nu vei reusi nimic. Uite cum am scapat eu de baiatieu fiind clasa a 7-a si am trecut de multe ori prin asta. Spune-i ca nu vrei sa incepi de la varsta asta cu prieteni si ca nu vrei sa fiti decat AMICI...si pleci. Le multumesti frumos bodyguarzilor si spune-le ca nu mai ai nevoie. O sa vezi ca merge
Simpatici mai sunteti. Abia s-a uscat cerneala pe certificatul de nastere si aveti bodyguarzi.
Vaiiii fetita mititica, nu mai apela la bodyguarzi ca iti faci tie probleme daca te face frumoasa nu e nimica, sa nu faca altceva atunci ar fi problema si in cazul acela ti-as sugera sa vorbesti cu invatatoarea si parintii si in nici un caz sa te documentezi pe internet. Ai parinti pentru astfel de probleme
Eh.astea sunt jocuri de copii... tin minte cum ma jucam si eu pe-a doua.sau pe ce cls esti uh...si nu incerca sa scapi de el deoarece cand vei creste iti va prinde bine.
Deci ce? Sincer draga nu trebuie sa-ti faci probleme de genu asta . Mai tarziu o sa-ti placa. Sa mai cresti oleaca. Lasa-l sa zica ca esti frumoasa. Si ce? Daca esti frumoasa macar lasa-l sa te laude
Pa-Pa :*.