| RoxanaCher a întrebat:

Hi! vreau sa am mai multi bani de buzunarca nu prea am ce sa-mi cumpar interesant cu alocatia mea de 40 lei! are cineva vreo idee cum as putea sa fac mai multi bani sau ce imi pot cumpara cu alocatia! AM NEVOIE DE RASPUNSURI CA VREAU SA-I DAU CUIVA FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Poti strange alocatie primita. Daca strangi toate alocatiile de pe 3 luni faci 1200 lei si iti poti cumpara ceva semnificativ si frumos.Alta solutie nu e.Doar sa muncesti ceea ce nu e indicat deloc pentru varsta ta.Numai bine.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce să faci tu cu mai mult de 40 de lei la 11 ani?

| faranume a răspuns:

E criza.happy...Multumeste-te cu ce ai... Unii copii nu ai nici acei 40 de lei

| Denny a răspuns:

Ai putea pur si simplu sa ii pui in pusculita si sa ii economisesti sau sa iti iei un web mai ieftin (in caz ca nu ai) sau, si mai bine, o pereche de soricei chinezesti! Sunt niste animale de companie dragute!

| TeoIonela a răspuns:

Buna intrebare; toti am avut dilema asta la un moment dat, chiar si eu>draguta, strange bani:eu am cativa starnsi pe card si nu am ce face cu ei...bine-nu prea sunt cheltuitare.

Parintii sau bunicii nu-ti dau bani de buzunar? Nu ma refer la 1 leu sau 2 ci la un milion, unu jumate...si daca-ti dau doar nu ii cheltui intr-o zi.invata-te de acum sa strangi.si sa nu-ti iei haine care azi se poarta si maine nu.incearca unele care se poarta mai mult timp.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-ti cumperi bomboane laughing si daca vrei sa catigi niste bani nu te poti angaja mai nicaieri k esti prea mik... ajutati parinti si cerele lor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@TigergeridAlan de ce minti saracul copil care nu stie matematicastraight face
1200 de lei, tu iti dai seama ca sare in sus de bucurie? sad
Cat de departe merg unii pentru o funditastraight face sa-ti fie rusine, mai posteaza inca o data si spune-i ca nu strange nici un rahat in trei luni...
Cere si tu de la cineva cu suflet, eu sunt super sarac ca ti-as dona sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@tigergeridAlan-cu cine frate ai facut tu matematica? Sau nu aveti in programă asa ceva? La tine 40x3=1200.Interesant mod de calcul.Mergi si pe la banca, am niste bani depusi acolo si prostii aia habar n-au sa calculeze dobanda.Treci si mediteaza-i putin, mama lor de comunisti... laughing

| elly_7539 a răspuns:

In timpul liber poti sa imparti pliante pentru diferite firme si castigi ceva bani, cred ca depinde de varsta pe care o ai, dar merita sa incerci.
Bafta la strans bani si mai ales la cheltuithee hee

| AvalohAlyn a răspuns:

Scuze. Vreiam sa zic 120 de lei, care inseamna 1 milion doua sute.Eu la suma asta m-am gandit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara suparare dar nu iti ajung? Sunt 40 de lei ce vrei mai mult? Mama nu imi da alocatia mie ca ia de ea ulei faina etc.Nici 1 leu pe zi(saptamana) nu imi da si nu ma mai plang.Esti cam rasfatata.