| IsiR a întrebat:

Hii! Ieri m-a sunat un coleg de clasa si m-a invitat la piscina laughing mergem mai multi din clasa (sunt a 11-a) iar eu i-am zis ca nu merg. Peste 30 min m-a sunat alt coleg sa-mi spuna ca trebuie sa vin si eu! iar eu i-am spus ca NU vin! am fost declarata miss (dintre toate fetele din scoala mai ales pentru ca am 176 si 87-60-86) si sunt invitata la toate party-urile ....la scoala am grupul meu de prietene BUNE pentru ca ele imi sunt prietene de 5 ani..restul sunt niste false sad intrebarea este: cum sa-i fac pe oameni sa nu mai fie chiar asa de exagerati? sa nu se comporte chiar asa cu mine puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Flaviucu a răspuns:

Ei te cred o diva, o vedeta, o printesa... Alatare ca nu e asa, ca nu esti mai speciala ca si celelalte(chiar daca esti) si o sa te trateze cum le trateaza pe celelalte fete. Bafta.

| Chαяtreux a răspuns:

Ignora-i, o sa le treaca.

| Spitz10 a răspuns:

Pe oameni nu ii poti schimaba...lasa lucrurile asa si o sa vezi ca totul se va aseza,

| allison20 a răspuns:

Oamenii te invideaza... intotdeauna au existat oameni invidiosi si gelosi de cand e lumea oh go on tu nu-ti schimba comportamentul...

| raresbarbier a răspuns:

Lasa-i sa te sune ca dupa ai daca spui tot nu si nu se vor plictisii si te vor lasa in pace.