Ce zici sa faci un fel de dulapior pe care sa pui foarte multe poze de halloween cu vampiri, vrajitoare, dovleci etc. si sa scrii pe o poza mare datele despre petrecere cu scrisuri infricosatoare care sa cuprinda mai multe elemente specifice si deasupra dulapiorului sa fie "noapte" (deci fondul cu negru) si doua lumanari aprinse deasupra. si intre ele un telefon pe care sa scrie un mesaj "Vii la Halloween?"
sper ca ti-am fost de folos.
Buna.Ideea mea ar fi urmatoarea :Faci un dovleac mare din care sa iese lumina prin gaurile facute pentru ochi gura nas...in spatele lui sa fie un deal mai intunecat, iar in partea dreapta sa faceti un copac fara frunze si pe jos frunzele luate de vant.Pe cer sa fie cativa nori vreo 2 stele, si bineinteles o luna plina
Buna! Ce ai zice daca ai desena pe foaie mare un dovleac,iar pe el sa scrii date despre petrecere cu scris tremurat sau nu stiu cum se spune, iar in jurul bostanului niste masti,lilieci,confetti,dinti de vampir, coifuri, pahare cu ceva in ele. Sper ca ti-am putut fi de folos! Multa bafta! Funda?:*