Pai si eu sunt in situatia ta, adica cu prietenii da ne gasim de lucru, eu vin cu bicicleta pe afara si se plimba toti cu ea, mai jucam o carte, mai un banc si asa ne trece timpul.Na mai nou ne jucam pe telefonul meu )...Mai jucati-va adevar si provocare sau urmatoarea carte, fete filme si baieti si tra la la. Gasiti si voi un joc ceva care sa va faca sa uitati de plictiseala . Mult noroc si spor la distractie
Si noi suntem la fel.Intre 11 si 15 ani chiar si inca ne jucam fate-ascunselea.:pE distractiv pentru. noi mai ales seara avem ascunzatori unde nu ne.ar gasi nimeni.Si noi ne plictisim, intradevar.Cateodata dam rau de tot in mintea copiilor mici si ne jucam hotii si bardistii, pititea cu mingea.Ne place asta deoarece suntem toti.Altceva nici noi nu avem ce face.de multe ori stam asa si ne uitam unul la altul.Si baietii se mai dau cu placa.Nu stiu.iti zic astea din propria experientaa dar nici noi nu avem idei in ultimul timp
Pai,e cam plictisitor la 11-14 ani! Eu am cateva idei dar nu stiu poate nu iti vor placea.Eu sunt voluntar la Salvati copiii si in tabara de anul acesta au fost copii cu varste intre 11-18 ani.
Am jucat un joc in care copiii si-au facut niste mingii din orez,pentru jonglat si apoi faceam tot felul de chestii cu ele, scamatorii.
Mai puteti face grupe si sa trageti la sort dintr-un bol "mima, statui si teatru"cei care aleg teatru trebuie sa faca o scurta sceneta in care sa arate ceva.Cei care aleg mima trebuie sa mimeze ceva iar cei care aleg statui sa stea ca statuile in anumite pozitii cum vor ei iar apoi sa vina cineva si sa ii atinga pe rand si fiecare sa aiba cate o replica.La sfarsit sa se inteleaga ce s-a intamplat.Asta a fost la atelierul de animatie, nu stiu incercati sa gasiti niste jocuri interesante. Daca ti-au placut iti voi mai da idei
Ce copilarie au intre 11 si 14 ani si nu joaca ascunsa, 9 pietre si alte jocuri ale copilariei ...mai bine intrati in casa si stati pe mess sau jucati counter. cand aveam 13 ani ne adunam pe putin 15 copii in fata blocului si bagam o ascunsa ( ce amintiri )
Eu mergem mai demult cand eram mai mica (de varsta ta) la padure cu prietenii si faceam foc si de puneam in jurul focului si povesteam povesti, amintiri triste amuzante horror
Arex întreabă: