| StarDust a întrebat:

Hmm sa vedem thinking cine este cs-ist pe aici?batting eyelashes ce parere aveti despre fetele care joaca cs? (eu ma numar printre ele >:" )

Răspuns Câştigător
| snepy a răspuns:

Sunt jucator de cs
o parere buna, adica normala, ele de ce nu poate sa joace counter strike? fiecare avem dreptul la orice joc, de ce, baietii nu se joaca cu papusile?

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i aia cs?

| ViVi a răspuns:

Si eu joc
am o parere buna
bafta la joc

laughing

| danutza a răspuns:

Poi le place lupta smug

| StarDust explică:

@furni :counter strike

@aNa multumesc asemeni :*

| faranume a răspuns:

Sh eu am o prietena care joaca daca ii dau buzz cand e in joc ii vine sa ma "distruga"rolling on the floor

| Swany a răspuns:

Si eu am jucat :d

Acum numai joc..majoritatea au coduri..si ma enerveaza blushing

Dar mi-a placut f mult love struck

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Si eu am jucat dar doar putin tongue stiu multe fete care joaca cshee hee pai.am o parere buna happy de ce n-as avea? e cumva interzis ca fetele sa se joace asta?laughing fiecare face ce vrea big grin succes la joc kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu jocul. Da-mi detalii, sa intru si eu!

| snepy a răspuns:

Multumesc happy

| spin a răspuns:

Avem o parere pozitiva... cateodata ramanem uimiti k ne "face" o fata, dar e placut sa avem si fete printre noi...adica cat timp stem death.mai incingem atmosfera, mai radem...laughing
e okwinking

| Silvia a răspuns:

O parere foarte bunalove struck
Cam 80%, poate si mai mult dintre prietenii mei joaca csbig grin Si o fata e foarte buna la joc si o stiu cam toti ca joacahee hee
Am incercat si eu sa joc, chiar am si jocul in pc, dar cand am incercat sa joc servere pe net nu puteamstraight face Intr`un final am renuntat la ideebig grin

| mariutza a răspuns:

Si eu joc cs.tongue. da ce fetele nu au voie?laughing

| Kandy a răspuns:

Si eu joc cs, imi place happy iar pentru restul fetelor care joaca le spun doar atat: bravo voua, tineti-o tot asa!thumbs up kiss

| Tn a răspuns:

Si eu joc cs. si mi se pare tare acel joc nu-i nimic rau daca ar juca si fetele asa poate iti fac o prietena sau prieten pe joc

| koxatu a răspuns:

Misto imi plac fetele care joaca cslaughing) nu stiu de ce dar am vreo 30 de id de fete care joaca cs si is mult mai cool decat multi baieti smekeri care joaca in pgl

| ciufulita a răspuns:

Este cel mai tare joc ce l-am vazut pana acuhappy am aproape un an de cand joc,,,, dar,,,, zic k merge destul fde bine avand in vedere ca am inceput sa joc direct pe servere.nu am jucat cu botii...haideti fetilii la cs :X poate ma veti vedea vreodata pe vreun sv cu nickul ciufulita; x tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cs.miky.mobile.gsm 89. 43. 113. 183:27015 super tare servarul e gungame asta e id-ul meu constantindorin49

| dixu a răspuns:

E ok sa joace si fetele CS desi rar gasesti fete care sa joace dar e bine ca se gasestetongue... care vrea sa dam un cs add id dixu_cs

| desirela a răspuns:

Este un clan de baieti si unul de fete dar pentru clanul de fete ne mai trebuiesc membri. fetelor care jucati dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2, 3 fete.

| desirela a răspuns:

Fetelor care jucati cs dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2 membrii pentru clanul de fete.astept.pupici si gg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care are chef de cs mod predator sa bage id evil_deeds62 in lista fac cinste cu un svwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu cam ciudat la mine in clasa daca o fata aude de cs...nici nu vrea sa auda?!

| Andreeeeea_4279 a răspuns:

Wow, ma bucur ca mai sunt fete care joaca cs, nu stiam ca suntem asa multe.
Ps:Fetelor, sper sa jucam si noi o data! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut fete care joaca cs pe www.la-colt.com se dau admine pentru fete automat va recomand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt jocator de cs 1.6

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mafia.zapto.org:27016 cel mai tare server cs.se dau admine gratis... super tare va astept:X:X:*:*

Întrebări similare