Sunt jucator de cs
o parere buna, adica normala, ele de ce nu poate sa joace counter strike? fiecare avem dreptul la orice joc, de ce, baietii nu se joaca cu papusile?
Sh eu am o prietena care joaca daca ii dau buzz cand e in joc ii vine sa ma "distruga"
Si eu am jucat :d
Acum numai joc..majoritatea au coduri..si ma enerveaza
Dar mi-a placut f mult
Si eu am jucat dar doar putin stiu multe fete care joaca cs pai.am o parere buna de ce n-as avea? e cumva interzis ca fetele sa se joace asta? fiecare face ce vrea succes la joc
Avem o parere pozitiva... cateodata ramanem uimiti k ne "face" o fata, dar e placut sa avem si fete printre noi...adica cat timp stem death.mai incingem atmosfera, mai radem...
e ok
O parere foarte buna
Cam 80%, poate si mai mult dintre prietenii mei joaca cs Si o fata e foarte buna la joc si o stiu cam toti ca joaca
Am incercat si eu sa joc, chiar am si jocul in pc, dar cand am incercat sa joc servere pe net nu puteam Intr`un final am renuntat la idee
Si eu joc cs, imi place iar pentru restul fetelor care joaca le spun doar atat: bravo voua, tineti-o tot asa!
Si eu joc cs. si mi se pare tare acel joc nu-i nimic rau daca ar juca si fetele asa poate iti fac o prietena sau prieten pe joc
Misto imi plac fetele care joaca cs) nu stiu de ce dar am vreo 30 de id de fete care joaca cs si is mult mai cool decat multi baieti smekeri care joaca in pgl
Este cel mai tare joc ce l-am vazut pana acu am aproape un an de cand joc,,,, dar,,,, zic k merge destul fde bine avand in vedere ca am inceput sa joc direct pe servere.nu am jucat cu botii...haideti fetilii la cs :X poate ma veti vedea vreodata pe vreun sv cu nickul ciufulita; x
E ok sa joace si fetele CS desi rar gasesti fete care sa joace dar e bine ca se gaseste... care vrea sa dam un cs add id dixu_cs
Este un clan de baieti si unul de fete dar pentru clanul de fete ne mai trebuiesc membri. fetelor care jucati dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2, 3 fete.
Fetelor care jucati cs dati add la desire9156.ne mai trebuiesc 2 membrii pentru clanul de fete.astept.pupici si gg
Wow, ma bucur ca mai sunt fete care joaca cs, nu stiam ca suntem asa multe.
Ps:Fetelor, sper sa jucam si noi o data!
Am vazut fete care joaca cs pe www.la-colt.com se dau admine pentru fete automat va recomand.
Alexandraadam2 întreabă:
anonim_4396 întreabă: