Asculti muzica
Dansezi
Canti
Vizionezi filme
O ajuti pe mama ta la treburi
Gatesti
Scrii in jurnal
Vorbesti pe mess, skype
Joci conquiztador
Vorbesti la telefon
Iti faci masti pentru par, fata...tratament pentru unghii etc.
Citesti bloguri
Scrii poezii
Citesti romane
Iti muti mobila prin camera, mai pui cate ceva pe pereti, pod
Iesi in parc cu prietenii
Stai cu cea mai buna prietena
Dormi
Iti faci chiar tu un blog etc
Sunt muuulllte de facut!
Pai in primul rand, te rogi, citesti carti religioase.( Stiu ca am tot zis de asta si poate ca unii s-au saturat, dar am un motiv intemeiat sa o recomand la toata lumea), incearca sa faci cat mai mult bine celor de langa tine si nu numai, uita-te pe trinitas tv la "Cuvant pentru suflet, "Biblia in istorie, Lumina faptelor bune, Omul de langa tine(tot uit la ce ora sunt, caci eu nu pot sa ma uit tot timpul). toate acestea, te vor ajuta sa te apropii mai mult de Doamne-Doamne si sa intelegi mult mai multe lucruri. Crede-ma ca, dupa aceea nu te vei mai simti naspa (rareori, deoarece suntem oameni si mai avem si momente de slabiciune), orice ar fi.
Apoi, poti sa faci ordine prin casa, sa-ti ajuti parintii, rudele prietenii la ceea ce au nevoie, poti sa citesti o carte frumoasa, interesanta educativa, sa pictezi(daca stii si-ti place), sa faci exercitii fizice usoare (cel putin 15 minute pe zi), de respiratie(inspiri lent, pe nas, apoi exiri tot lent, pe gura; faci acest exercitiu de 7-8 ori consecutiv), poti sa asculti o muzica frumoasa, relaxanta, de corason(cum se spune), sa te uiti la emisiuni frumoase, interesante, educative(Antena 2 - Harta vietii, de luni pana vineri, cred, de la orea 17.00, Destinatii la cheie, sambata de la ora 14.00 si dumina in reluare, la aceeasi ora), Romania, te iubesc(sambata la ora 18.00 si lunea in reluare, nu stiu exact la ce ora, vezi pe net), Codul lui Oreste(b1 tv, vinerea seara, cred, dar ora nu o stiu, si sambata, in reluare). Acum depinde si ce varsta ai.
Poti sa mergi in vizita la prieteni, sa iesi cu acestia la o plimbare in aer liber, sa mergi cu ei la un suc, la un film frumos, interesant, si chiar educativ. daca iubesti florile si-tiv permiti sa-ti cumperi, cumpara-ti si ocupa-te de ele. E o ocupatie foarte placuta din punctul meu de vedere.Bineinteles ca aceasta necesita si rabdare, dar daca o ai si daca iubesti florile, nu e o problema, nu-ti va fi greu.Toate cele bune!
Pai 1.ai putea sa te apuci sa citesti o carte 2.sa te apuci de unserver privat mt2 cel mai bun e hammermt2 3.sa te plimbi distrezi joci cu prietenii care au ramas 4.sa faci temele de vreme 5.sa te duci si tu la bunici 6.sa mer4gi la mare 7.sa faci puzzeluri ca sa iti ocupi tot timpul pfff siiiii cum am mai zis sa cresti pe un server privat mt2 a si 8. ajuta oamenii de pe TPU papa sper sa te ajute fundizta?
Uite cateva solutii:
-Roga-i pe parintii tai sa te lase sa dormi la cineva
-Pleaca si tu la bunici
-Viziteza locuri prin care vrei sa mergi
-Stai pe TPU
-Scrie povesti, cantece
-daca ai vreun talent dezvolta-l
si cam atatea idei am. Pupic