anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hristos a inviat! FUNDA+VOT : Cum pot sa bag pozele de pe telefon in pc fara cablu de date? ( Am cablu de date insa nu merge CD-ul pentru a-l instala.) Am auzit ceva de bluetooth dar vreau sa imi explicati si daca se pot da niste link-uri de download, ceva, as fi recunoscatoare happy

Răspuns Câştigător
| alexaly a răspuns:

Adevarat a inviat!
Depinde de ce tel. ai. eu am un Samsung, si cand l-am cumparat mi-a dat cutia si in ea se afla tel. cartile cu instructiuni. incarcatorul, castile, si un USB de transferat poze, muzica, video-uri din Tel. in Pc sau invers... acest usb in poti cumpara din magazinele Orange, Vodafone, Cosmote si dupa ce vei face rost de usb iti va trebuie un prog pe nume BlueTooth pe care il poti gasi pe CD tot in magazinele specificate mai sus Totalul produselor te va duce la aproximativ 60-70 de lei

(6-7 sute, vechi) Usb-ul fiind 50 de lei iar CD-ul vreo 10-20 cel mult 30 de lei.
Sper ca ti-am fost de ajutor...
Funda, pls?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adevarat A Inviat!

Bluetoothul se cumpara de la un magazin specializat in calculatoare.
Eu pe bluetoothul meu am dat 39 lei(l-am cumparat in vara).Dar si bluetoothul are cd de instalare...Tu ai o problema cu cd-romul? Adica nu recunoaste cd-urile?

| elykutza a răspuns:

Este bluethoot care se instaleaza si fara CD. si cu ala poti baga poze. Si poti baga poze de pe orice telefon.http://www.brothersoft.com/bluetooth-pc-dialer-43970.html
Sper ca ti-am fost de ajutor:)

| MDLNA a răspuns:

@ Razvan da, nu mai e bun de nimic CD-ROMul.

| Flöricicä a răspuns:

Adevarat a inviat! Da,se poate sa transmiti poze,melodii, videoclipuri, jocuri si tot ce vrei tu printr-un bluetooth.Acesta arata ca un stick(daca asa se scrie in el se pastreaza date fisiere orice ca pe CD de ex.).Se introduce in calculator in port USB.Se instaleaza probabil ti se va da un CD si il activezi si trimit din telefon in calculator si invers si chiar din calculator in calculator daca au ambele acest lucru.il pot cumpara din magazinele de la Vodafone, Orange, Germanos si cele asemanatoare si probabil ca poti gasi si in supermarket.Iti garantez va merge si eu folosesc tot bluetoothulwinking
P.S.Atunci cand trimiti trebuie sa ai si la telefon bluetoothul activatwinkingSper ca te-am ajutat si Paaste fericit!

| stefania20 a răspuns:

Eu am stik, bag cardul de memorie in stik iar stik-ul in pc. FUNDA? :d

| AlexUnder a răspuns:

Bluetoothul se cumpara de pe net sau de la magazin el merge la orice telefon care are Bluetooth el arata ca un stick daca sti cum arata uite o imagine cu unu : http://www.google.ro/......tp?/imgres nu e scump e cam 30 lei da e naspha la el ca nu poti sa trimiti decit cite o poza sau cite n video sau cite o muzica sper ca te-a ajutat funda sau vot plzz