Eu zic ca ar fi mai ok fara data, si nu, sa nu te lasi.Ai talent, iar cu o camera foto mai performanta sunt sigura ca ai realiza niste poze mult mai frumoase:*bafta
Meserie? Unde? Vrei incurajari? Ok. Este minunat, am plans de fericire cand am vazut pozele.
Vrei realism? Ok. Si eu cu un telefon faceam pozele astea din greseala. Adica nu ma zbateam sa le fac, doar ma uitam la ceva si pac.
@Michelle
"Am scris ceva gresit sau nu m-am exprimat corect? "
Da, ai scris. Si nu e un typo, e greseala clara.
Mai bine ai invata gramatica mai intai. "M-ai bine" se scrie "Mai bine". Evident ca nu ti se pare nicio greseala in ceea ce ai scris, dar asta e nivelul tau de scriere.
Nu am fost sarcastic, ti-am dat doar doua variante. Eu zic sa o recitesti pe prima de mai multe ori; e gandita sa te faca sa te simti ceva mai bine.
Sincer? Învată limba română, să pozitionezi pozele pe blog, să le editezi că așa nu au nici un Dumnezeu, să le mai micșorezi și să scoti datele de la poze, normal.
Nu inteleg ce ai vrut sa zici prin ''invata limba romana''? Imi poti explica si mie? Am scris ceva gresit sau nu m-am exprimat corect?
Catre ''mihaibrasov'':Fratioare, am 13 ani, nu am urmat nici un curs asta este doar asa, o incercare adica ce e cu sarcasmul asta pe capul tau, eu ti-am cerut o parere, nu sa-mi dai in cap dar ma rog cum am zis de asta se ocupa unii.In jurul tau toti oameni iti vorbesc asa?
Eu te incurajez! Daca fetita mea(este putin mai micuta decat tine) ar avea o pasiune atat de frumoasa ca si a ta, as fi tare mandra! Continua sa fotagrafiezi si sa postezi! Am vazut cum copii de varstav ta au cu totul si cu totul altfel de ocupatii mai putin ortodoxe! Macar tu...esti pe drumul cel bun! Felicitari! Si succes!
Yurisa întreabă: