| LoveMusic a întrebat:

Http://www.TPU.ro/......multumesc/ Am pus o intrebare aici. cativa utilizatori au spus: "Poti fi suspendat daca iti faci temele pe site." Cum adica sa-mi fac temele pe site? Nu inteleg :D

5 răspunsuri:
| LoveMusic explică:

Transilvania, nu aduce jigniri la adresa altora.Eu înainte să-mi fac cont pe TPU (09. 01. 2010) am citit regulamentul de 2 ori. Aşa că înainte să-i jigneşti pe alţii fără să ştii, mai bine taci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica daca ai o problema la matematica sa spunem si nu stii sa o faci si o postezi aici pentru a fi rezolvata de utilizatorii TPUwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau daca ceri o compunere, daca-i pui sa traduca un text din engleza, franceza in romana etcwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intelegi fiindca nu citesti regulamentul, asa cum te-am sfatuit mai devreme. Iar asta este principalul motiv pentru care site-ul se umple cu tot felul de bebelusi, care habar n-au pe ce lume se afla, dar vor sa si-o traga de la varsta de 11-12 ani, in acelasi timp punand intrebari tampite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

A iti face temele pe site, inseamna sa postezai o intrebare de genul "Am nevoie de o compunere la limba engleza, in care sa spun de ce imi place tara mea. Cea mai frumoasa compunere primeste funditahappy!". Sa pui o intrebare care sa cuprinda tema ta, asta inseamna. Pentru ca, ai vazut si tu, ca intr'un timp existau pe site anumite intrebari legate numai de temele de la scoala, apoi utilizatorii fiind suspendati, s'au diminuat incetul cu incetul pana nu au mai existat deloc. Ei bine, mai exista cativa copii pe aici, care nu s'au invatat minte, si cand le e lene, mai posteaza intrebari legate de teme pentru scoala.

O zi buna, si ai grija sa nu urmezi exemplul celor de pe lista ce o gasesti pe link'ul de la frenel.
Pa-pa!