| Sara2 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=_M_Y7zIlfsY ce parere aveti despre aceasta reclama ca eu mor de ras =))

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

rolling on the floor si mie imi place reclama asta laughingMai ales partea aia '' Sti ce e fimiu?'' Badigard laughing
Saracul hot laughing

| elena a răspuns:

Dintre multe reclame idioate si fara niciun sens asta este chiar foarte buna, mi-a atras atentia din prima si am si aplicat-o, da-mi voie sa-ti povestesc: am o vecina de 75 de ani alcoolica recunoscuta in cartier care terorizeaza si locatarii blocului in care locuiesc printre care si pe mine, mai ales ca am si o catelusa; arunca cu apa pe geam cand te vede, bate cu ciomege in tavan, striga dupa tine pe geam si te face in tot felul; daca a mers politia la ea, a iesit la usa cu un aer de persoana neinteleasa de vecini, care sufera dupa sotul mort demult si a zis ca lumea este rea, dar Cel de Sus m-a razbunat miercurea trecuta...aud o bufnitura pe hol si cand colo ce sa vezi, vecina mea beata in ultimul hal, asa ceva nu am vazut niciodata, era cazuta in doua nivele, in pielea goala de m-am speriat de moarte, si-i zic "da' ce faci femeie?", iar ea ma gratuleaza "vagaboato" si aici aplicarea reclamei..."daaaaaaaaaa, ia sa-ti fac eu o fotografie, sa vezi cat esti de frumoasa esti si cine-i vagaboanta?"...la asa circ gratis am chemat 112... dar vocea din reclama respectiva mi-a venit imediat in cap, m-a calmat si mi-a dat si ideea sa o fotografiez, iar acum sta linistita, pentru cat timp? Om vedea... Dupa asa poveste adevarata, iti urez noapte buna.

| ioanaa a răspuns:

rolling on the floor foarte tare nenea!

| greg a răspuns:

laughing)))))))))
cea mai retardata reclama din istorie. Dar ramane in tipar, deci e buna.Asta conteaza pentru ei

| Jonsdottir a răspuns:

rolling on the floor e suuuuper tare reclama, chiar daca am vazut-o de 37627856 tot imi place

| Lary a răspuns:

Daca ar fi in realitate, hotu' s-ar lasa de meseria asta ca a fost prins de prea multe orilaughing

| Sara2 explică:

Mie imi place la nebunie parea aia "las` ca il chem eu pe fimiu sa te bata" moooor

| raidu2004 a răspuns:

Chiar ca este tare laughing

| n2paul a răspuns:

Nu prea imi place. imi plac mai mult elea de la vodafone cu ne combinam la cartela laughing chiar rad la elea de fiecare data cand le vad

| alexandra_1780 a răspuns:

E super cool..au inceput astia sa-si dea interesul si le-a cam reusit..sa speram ca o sa fie inspirati si in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Genialaaa laughing

| babyblue_1000 a răspuns:

Imi place enorm, dar cea mai tare faza e atunci cand ii spune hotului sa astepte sa il sune pe fiisu, de parca asta s-ar putea in realitate...laughing

| biandraga a răspuns:

E bodyguard o stiu e prea tarelaughing)))))0