si mie imi place reclama asta Mai ales partea aia '' Sti ce e fimiu?'' Badigard
Saracul hot
Dintre multe reclame idioate si fara niciun sens asta este chiar foarte buna, mi-a atras atentia din prima si am si aplicat-o, da-mi voie sa-ti povestesc: am o vecina de 75 de ani alcoolica recunoscuta in cartier care terorizeaza si locatarii blocului in care locuiesc printre care si pe mine, mai ales ca am si o catelusa; arunca cu apa pe geam cand te vede, bate cu ciomege in tavan, striga dupa tine pe geam si te face in tot felul; daca a mers politia la ea, a iesit la usa cu un aer de persoana neinteleasa de vecini, care sufera dupa sotul mort demult si a zis ca lumea este rea, dar Cel de Sus m-a razbunat miercurea trecuta...aud o bufnitura pe hol si cand colo ce sa vezi, vecina mea beata in ultimul hal, asa ceva nu am vazut niciodata, era cazuta in doua nivele, in pielea goala de m-am speriat de moarte, si-i zic "da' ce faci femeie?", iar ea ma gratuleaza "vagaboato" si aici aplicarea reclamei..."daaaaaaaaaa, ia sa-ti fac eu o fotografie, sa vezi cat esti de frumoasa esti si cine-i vagaboanta?"...la asa circ gratis am chemat 112... dar vocea din reclama respectiva mi-a venit imediat in cap, m-a calmat si mi-a dat si ideea sa o fotografiez, iar acum sta linistita, pentru cat timp? Om vedea... Dupa asa poveste adevarata, iti urez noapte buna.
)))))))))
cea mai retardata reclama din istorie. Dar ramane in tipar, deci e buna.Asta conteaza pentru ei
Daca ar fi in realitate, hotu' s-ar lasa de meseria asta ca a fost prins de prea multe ori
Nu prea imi place. imi plac mai mult elea de la vodafone cu ne combinam la cartela chiar rad la elea de fiecare data cand le vad
E super cool..au inceput astia sa-si dea interesul si le-a cam reusit..sa speram ca o sa fie inspirati si in continuare.
Imi place enorm, dar cea mai tare faza e atunci cand ii spune hotului sa astepte sa il sune pe fiisu, de parca asta s-ar putea in realitate...