Jocul nu are nişte reguli stricte. Deci pot fi mai multe variante.
Pot fi doi jucători sau două echipe. Grupuri mixte sau băieţi contra fete. Se trag bileţele cu numere şi se formează perechile.
În fiecare capăt al mesei se aşează un număr egal de pahare în formă de triunghi sau pătrat, care sunt umplute pe jumătate cu: apă, suc, vin, depinde de imaginaţie. Care pot fi băute sau nu.Sub fiecare pahar este o hârtie cu o pedeapsă. Fiecare jucător aruncă cu o minge de pinpong în paharele adversarului. O variantă poate fi direct în pahar, sau să cadă o dată pe masa adversă sau şi pe masa ta şi pe adversă si apoi în pahar. Toate aceste reguli se stabilesc la începutul jocului.
Teoretic câştigă cel care nimereşte ultimul pahar al adversarului, dar de fapt jocul în sine e un amuzament prin complexitatea poruncilor.
Pedepsele pot fi scrise ori de o echipă pentru cealaltă, ori o singură persoană le scrie pe toate, ori oricare altă variantă. Ideea este ca după ce sunt scrise să fie amestecate şi puse sub pahare aleator. Interesant este atunci când o pedeapsă neplăcută sau grea pe care crezi că o pui adversarului îţi cade ţie.
Dacă nu ai idei de pedepse caută pe net.
Poţi să întrebi. Nu mă deranjează.
Frumos este să scrie fiecare pedepsele dar să le amestecaţi pe toate, şi partenerul de joc poate să pună pedeapsa să bea 10 dopuri cu oţet, dar pedeapsa să îi cadă lui. Sau poţi tu să scrii: acest bilet îţi bagă un cub de geaţă pe sub tricou. Şi farmecul e să îţi cadă ţie. Şi tot aşa.
ThatsMethod întreabă: