Ambele rase sunt inteligente, am deja un ciobanesc german si e foarte cuminte. Data viitoare o sa aleg Husky sau Malamut de Siberia doar de dragul diversitatii. In rest alegerea ramane la latitudinea ta.
Am avut ciobanesc german este o rasa foarte prietenoasa, jucausa, protectoare si foarte iteligenta. Pot spune ca pentru mine ciobanescul german este viata, odata ce il ai nu o sa te mai poti desparti de el. Oricum aici difera de la persoana la persoana alegerea ramane tot a ta. Dar dintre Husky si Ciobanesc German prefer Ciobanescul
Fiecare caine este intilegent, eu as alege un husky pentru ca este foarte qt si este jucaus.
Eu as alege husky. Din cate am auzit e mai usor de crescut si nu e asa sensibil la boli precum un ciobanesc.
Ciobanescul german este mai sensibil, sunt predispusi pentru a face displazie de sold.
Sunt frumosi amandoi oricum, desi eu raman fan tot la Border Colie sunt cei mai destepti caini, invata din primele 3 invataturi pe care i le dai, sunt foarte sociabili cu copiii si sunt rezistenti la boli. Detin o astfel de rasa si cand va fi timpul sa nu mai fie, aceeasi rasa mi-as lua.
anonim_4396 întreabă: