| lol1232 a întrebat:

HY Ce parere aveti de coafurile emo?

11 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Cele mai tari ^^
Si tinutele la fel :]
Nu ca toate pitipoancele si cocalariihee hee

| UNfriendLY a răspuns:

Mi se par gay
imi e scarba de ele

| Dean1996 a răspuns:

Ador coafurile emo, dar in legatura cu stilul emo nu sunt de acord.
Coafurile sunt super okay, chiar as vrea sa imi fac una;;), bine nu stiu daca coafura care vreau eu sa mi-o fac se numeste chiar,, emo" este punk cred. dar whatever
http://farm2.static.flickr.com/1266/1060745385_26ac2ade12.jpg

| andreea4ever a răspuns:

Eu am doar breton pe o parte

il indrept dar nu il las pe ochii

e mai elegant si mai chic love struck

pup :*

| raissa a răspuns:

Sunt ciudate dar foarte ingenioase. am vazut cateva care mi-au placut.sa nu fie exagerata coafura.bafta!

| TiMan a răspuns:

Mi se par o prostie... dar o fita de "ultimul racnet" si doar un pretext ca sa-ti dai parul de pe ochi laughing Eu unul sunt adeptul parului scurt si frizuri gen creasta sau mai stiu eu ce. Trebuie sa admit ca sunt unele PERSOANE carora le sta bine cu coafura emo, dar in general tot ce vad e doar, repet, o fita.

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Decat o "coafura" denaia de cocalar facuta la frizeria din colt si 2 kilograme de gel in cap mai bine una EMO! Si este si foarte interesanta si frumoasa

| alleecsandra a răspuns:

Is frumoase tunsorie emo
sunt coafuri exagerate pur si simplu iesite din comun, cum ar fi aceasta
http://myemo.sunphoto.ro/Fete_EMO/CYUSNOCNZVMGKPZGGXZ

| Kat_6866 a răspuns:

Mie una imi place stilul emo numai ca fetele alea prea isi strica parul : placa de intins parul, fixativ, extensii thinking prefer o coafura mai normala.

| kayron99 a răspuns:

Este super naspa

| unuPentruToate a răspuns:

Freza mea este emo,eu sunt emo,dar multi ne imita doar coafura,intr-un fel este o moda mai nou,daca vrei sa iti lasi parul si sa ti-l lasi in stil emo, multi te vor crede emo, dar merita...bafta sper ca am fost de ajutor