| Mikasa a întrebat:

I-am promis domnului diriginte ca am sa merg intr-o excursie cu clasa... Ce as putea inventa ca sa nu mai merg?

Răspuns Câştigător
| Sergiu233 a răspuns:

Adevarul,esti bolnav, mergi cu parinti, nu poti bafta

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă i-ai promis, ține-te de cuvânt, numai așa știi să te respecți pe tine dar și pe cei de lângă tine.
Pa, pa.

| Spintecatorul a răspuns:

Spui ca esti bolnava.

| ktalyn178 a răspuns:

N-ai bani... Trebuie să mergi în altă parte, cu părinții, poate la bunici...

| OnuOnulică a răspuns:

Spune-i adevarul de ce nu mai vrei sa mergi.
Cred ca asa e cel mai bine.

| LegionarulRoman a răspuns:

Dar nu inteleg de cei i-ai promis, daca tu nu vrei sa mergi.Trebuia atunci sa-i zici pur si simplu ca nu vrei.Era vreo problema. Acum, singura solutie este sa i zici ca se vor alinia planetele si toti care vor merge in excursie vor dormi cu pestii, motiv pentru care tu nu mergi laughing.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Loredana123 a răspuns:

Spune-i ca ai varicela! Sau pune-o pe mama ta sa il suna!

| siquic a răspuns:

Buna! Eu as merge! happy Ca doar nu e atat e rau, poate mergi la niste muzee faine big grin, ai ocazia sa mergi in locuri care nu le-ai mai vazutwinking, si de ce nu ai merge?
FUNDITA? happy happy big grin

| Altair23 a răspuns:

Ca esti racita sau bolnava de exemplu ai putea spune ca ai pojar ca e cel ami de durata.

| Altair23 a răspuns:

Mai bine asa.

| AndradaElena15 a răspuns:

Mergi intr-o calatori ein strainatate la o ruda

| DelyaMaryaa a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca in acea perioada vei merge cu familia la varul tau pentru ca e ziua lui...

| Any14 a răspuns:

Poti sa ii spui ca mergi la bunica ta ca ea pleaca pentru un an in alta tara... sper sa te ajutebig grin

| Anonim33123 a răspuns:

Pai poti sa ii spui ca ai fost la o inmmormantare (sa zicem ca a matusii tale, de ex) laughing) sau poti sa-i spui ca ai suferit o lovitura la picior(luxatie) laughing. Daca nu le incerci pe acestea doua, spui ca te-ai tarzit tarziu sau ca nu te-a lasat mama rolling on the floor Astea imi trec prin cap deocamdata. laughing Mult succes :* => fUNDA? :*