| Barajag a întrebat:

Ia sa vad si eu care tine la mine si nu ma lasa de izbelistebig grin...cine ma asteapta si pe mine la aeroport la Otopeni in decembrie? trebuie sa stiu de pe acum, cine vine...happycine se ofera?

13 răspunsuri:
| cristina93 a răspuns:

Eu nu sunt din Bucuresti, dar daca as fi, cred ca te-as astepta big grin

| inna a răspuns:

Daca imi iau carnetul pana in decembrie te iau euwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pe frigaraia din decembrie, cred ca Yeti omul zapezii rolling on the floor tongue

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ala eu! ala eu! nu va inghesuiti!

| dydy22 a răspuns:

Eu te astept stau la 10 minute de aeroport. dar cum facem sa tinem legatura sa te astept, astept un raspuns

| Barajag explică:

@bro:sa inteleg ca nu vii? ...mda, la cat esti tu de slab.hee hee, nici nu mai ai puterelaughing
crucified_countess...vad cum se inghesuie. daca ar fi fost Pamela Anderson, sa fi vazut cum se calcau in picioarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nou TPU este si un site de matrimoniale, in care oamenii au ajuns `sa tina unul la celalalt`. Bun asa!` laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika, vrei sa ma ia vintu? Pai am, slabit 20 kg in doua luni. Mai intii sa ma ingras la loc sa am inertie mai mare si abia pe urma o sa pot infrunta vijeliile din decembriehee hee

| Flav a răspuns:

Eu te astept, dar ma scarpin in cap acum si ma gandesc unde ne ducem dupa.
P. s. - sa vin imbracat sau dezbracat?

| Barajag explică:

@bro:mai sunt doua luni pana atunci, deci iti poti lua cele 20 kg inapoi de unde le-ai lasatlaughing
flav:cum doresti tu poti veni... daca vii dezbracat nu voi mai avea ocazia sa te vadhee hee.asa ca mai bine imbracatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav eu zic sa vii imbracat.ca cine stie dup-aia. ia avionu si se duce inapoi de unde a venit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In situatia asta, sa vedem, o sa maninc doar la fast food ca mincarea aia ingrasahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la aeroport in ce directie?