@anna-daca eu exagerez, atunci au exagerat si cei care te-au apreciat la fel ca si mine, nu? eu zic ca esti tu mult prea modesta.
Eu pina la ora 2 jumate dimineata sunt mereu pe net, mess, skype
Apropo esti draguta si imi place la nebunie ratusca care o ai in aceasta poza, este o ratusca sper sa nu ma fi inselat
Nu stii de unde sare iepurele. Pune intrebari incitante si vei avea interlocutori. Mira
Eu zic sa nu te grabesti.de abia de acum incolo incep baietii sa iasa la agatat.nici nu iti dai seama de ceea ce ai putea sa pierzi in contextul in care vei merge la somnic.
Vai, emil, comentariile tale ma fac sa rad de numa' Nu degeaba ai iesit cel mai amuzant
!
2anna-multumesc, iar eu nu pot sa afirm decat ca ai cele mai interersante raspunsuri, nu degeaba ai iesit si de data aceasta cu cel mai inteligent raspuns, si cel mai folositor.iti urez succes in continuare.
@bro-si daca tot pui mai multe ace, prinzi totusi ceva? sau ramane la stadiul de poveste pescareasca incercarea ta de a agata?
@crissa-pai ce probleme ai cu ea? ca noi facem si transplanturi de organe.la ora aceasta se poate orice.
Nu te duce la culcare ca e prea devreme Mai stai aici pe TPU ca aici nu se plictiseste nimeni.
iluvthejobros întreabă:
anonim_4396 întreabă:
aStefan97jsvduhsvsjskab întreabă:
anonim_4396 întreabă: