Nu inseamna ca daca v-ati certat nu mai sunteti prietene, insa depinde ce a facut.Nu e nimeni in stare sa-ti zica daca merita sau nu daca nu stim ce a facut.
E greu sa iti gasesti un prieten bun, depinde si ce varsta aveti si care sunt motivele pentru care va certati.Trebuie sa dai mai multe amanunte ca sa iti putem raspunde.
De ce sa nu mai merite? adica ea este vinovata si tu nu? intr-o prietenie sunteti egale, nu e un privilegiu pentru ea sa fie prietena ta.
Cred ca tot trebuie sa mai fiti prietene. Daca e o mica cearta, nu poate strica legaturile dintre voi, dar daca v-ati certat mai rau, chiar nu stiu. Poate daca va certati atat de des, ar trebui sa iti gasesti o alta "cea mai buna prietena" care sa fie altfel.
Buna.Pai in primul' rand conteaza f. mult motivu' pentru. care v-ati certat, din cauza cui v-ati certat si cine a inceput cearta? Daca v-ati certat cumva din cauza unui baiat va spun eu: NU SE MERITA! De fapt, oricare ar fi motivu' daca intr-adevar este cea mai buna prietena a ta ar trebui sa va impacati.Succes! Pa-pa:*.