Buna
Fii tu insuti.Nu poti multumi pe toata lumea, deoarece nu e toata lumea la fel.
Pentru inceput fii prietenoasa, sociabila, fara fite.
O prietenie adevarata nu se leaga intr-o zii/saptamana.
Succes :*
Si eu am aceasta frica:-s. O sa incerc sa fiu cat mai draguta, zambitoare si amabila. O sa intru in vorba cu noii colegi si poate o sa ne imprietenim repede.Stau si ma gandesc ca si ei poate au aceiasi frica.Si oricum toti suntem egali.Nu e nimeni mai presus sau mai prejos ca tine sau ca mine.Asa ca nu avem dc sa nu ne intelegem bine Sper
Pai, sa te intelegi bine cu toti nu prea o sa reusesti. Pentru ca sunt unii cu care efectiv, iti sunt antipatici sau tu le esti antipatica si nu se poate.Asta e de cand lumea si pamantul : ai si prieteni si dusmani. Dar, ca sa te intelegi cat de cat bine, ar fi cazul sa "inchizi ochii" si sa mai lasi de la tine.Adica sa ai rabdare cu ceilalti din jurul tau, uneori sa fii indiferenta si tot asa, sa stii cum sa te comporti la un anumit moment. Fii tu insati, cine te place, te place asa cum esti. Ciao :*
Pai, sa te intelegi bine cu toti nu prea cred ca o sa reusesti. Pentru ca sunt unii cu care efectiv, iti sunt antipatici sau tu le esti antipatica si nu se poate.Asta e de cand lumea si pamantul : ai si prieteni si dusmani. Dar, ca sa te intelegi cat de cat bine, ar fi cazul sa "inchizi ochii" si sa mai lasi de la tine.Adica sa ai rabdare cu ceilalti din jurul tau, uneori sa fii indiferenta si tot asa, sa stii cum sa te comporti la un anumit moment. Fii tu insati, cine te place, te place asa cum esti. Ciao :*