Pai. ii poti lua o cutie frumoasa din catifea ( ca si cea pentru inele sau coliere) sa arate frumos, iar cand o deschide sa gaseasca un biletel gen "Haha! Just Joking!"
De ce ai vrea sa-i faci o farsa?
Mai bine ai renunta la decizia asta.
Oricum faci ce vrei, asta e doar parerea mea.
Daca nu voiam sa fac asta numai puneam intrebarea ori ma ajuti ori nu
De fapt nu.Pot sa-mi spun parere... Pune niste broaste gatite...
Sau poti sa-i dai o suzeta
Sau ai putea pune intr-o cutie mica un cadou oarecare, pe care o pui in alta cutie mai mare, pe care o pui in alta cutie si mai mare etc
Tin minte ca am fost acum 2 ani la un ampic si i-am facut un fel de farsa!
I-am dus un bax intreg numa cu hartii igienice pe toata vita...
Sau poti sai duci un megabax si pe urma sa fie ca si cu papusile alea rusesti daca le sti pana intr-o cutie mai mica si acolo sai pui ceva frumos un trandafir de preferat!
O sa se chinuie si poate o sa se si enerveze putin la inceput, da o sa-i placa idea spre sfarsit cand o sa gaseasaca trandafirul sau ma rog poti sa inventezi tu ceva.
Poti sa stingi lumina si sa-i faci o mica sperietura!
O zi buna!
Asa m-am gandit sa ii pun buruieni si la final un colier sa vad daca o sa caute pana la final sau nu
Tu sti cel mai bine da eu asa as fi caut!
Nu sa-i pui ceva care sa o sperie pune un clovn dala cu arc si cand deschide cutia pac surptriza.
Unde gasesc eu asa ceva
La magazinul de jucarii dar cred ca se va speria
Eu zic asa... Iei mai multe cutii de la mic la mare. si pe fiecare le impachetezi frumos cu fundita si alte alea. intr-o cutie mare pui una mai mica si asa mai departe da fiecare cutie sa fie impachetata bine sa ii ia ceva timp sa le deschida si in ultima cutie ce-a mai mica ii pui ceva mic. gen un ou kinder crede-ma mie mi-au facut-o si am ras toata noaptea dar m-am si enervat putin )