| maryelena a întrebat:

Ieri cand m-am urcat in troleu, sa plec spre scoala era in troleu un baiat mai mic de statura si mi se parea cunoscut dar nu stiam de unde sa-l iau si el se uita la mine de parca ma stia de undeva. Si am stat si m-am gandit ca poate o fi un fost coleg de la gradinita care nu l-am mai vazut de cand aveam eu 6 ani, semana perfect cu el dar numai ca era mai mic decat mine la statura, si baiatul ala de la gradinita era inalt daca stau bine sa ma gandesc. O fi fost el? deci semana cu el numai ca parea mult mai mic decat mine

Răspuns Câştigător
| 12345ok a răspuns:

Mama ce intrebari puneti pe TPU
pun si eu o intrebare
am mancat 2 nactarine si 2 cani de cola race? oare o sa ma duc sa fac caca?

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu am cum sa te ajut eu. Nu cred ca exista oameni care se micsoreaza peste noapte. Puteai sa il intrebi atunci. Poate vei mai avea ocazia sa il intalnesti.

| Alex_7297 a răspuns:

Nu te pot ajuta, scuze...

| georgiana a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim asta, tu ai avut contact cu el.De ce nu i-ai spus ca iti aduce aminte de cineva si nu cred ca se supara.

| EUSIATIT a răspuns:

De ce nu l ai intrebat? cum il cgeama? nOi cum putem sa te ajutam?

| MiSskAt-xx a răspuns:

Exact asa, noi cu ce te putem ajuta?raised eyebrows
De unde sa stim daca il cunosti, daca l-ai mai vazut sau a fost unu` din fostii tai colegi de grandinita? thinking
laughing In fine thinking
Trebuia sa-l intrebi, daca tot ti se parea cunoscut.

| Paris a răspuns:

Exact asta mi s-a intamplat si mie astazi! Si ma simt asa prost ca nu-s tiu de unde sa-l iau laughing))

| alexandru14 a răspuns:

Stii, unii oameni arunca priviri insistente asupra altora fara sa isi dea seama.Crede-ma pe mine, eu, cel care fara vreo retinere ma holbez la trecatori si le analizez toata fizionomialaughing, fara sa am un motiv anume.Sa revenimtongueoate si lui i te-ai parut cunoscuta, poate v-ati confundat cu alti amici cu trasaturi asemanatoare, poate chiar va stiati doar ca nu ati apucat sa faceti vreo miscare, poate, poateeee.Sunt multe variante, insa tu sti cel mai bine dintre toti ce e cu baietelul acelawinking

| lary_5588 a răspuns:

Trebuia sa intri in discutie cu el... poate pe parcursul anilor tu te-ai dezvoltat mai mult decat acest baiat si el a ramas mai micut de statura.Trebuia sa intri in vorba cu el, si eventual sa il intrebi cum il cheama. pup