Mama ce intrebari puneti pe TPU
pun si eu o intrebare
am mancat 2 nactarine si 2 cani de cola race? oare o sa ma duc sa fac caca?
Nu am cum sa te ajut eu. Nu cred ca exista oameni care se micsoreaza peste noapte. Puteai sa il intrebi atunci. Poate vei mai avea ocazia sa il intalnesti.
Noi nu avem de unde sa stim asta, tu ai avut contact cu el.De ce nu i-ai spus ca iti aduce aminte de cineva si nu cred ca se supara.
Exact asa, noi cu ce te putem ajuta?
De unde sa stim daca il cunosti, daca l-ai mai vazut sau a fost unu` din fostii tai colegi de grandinita?
In fine
Trebuia sa-l intrebi, daca tot ti se parea cunoscut.
Exact asta mi s-a intamplat si mie astazi! Si ma simt asa prost ca nu-s tiu de unde sa-l iau ))
Stii, unii oameni arunca priviri insistente asupra altora fara sa isi dea seama.Crede-ma pe mine, eu, cel care fara vreo retinere ma holbez la trecatori si le analizez toata fizionomia, fara sa am un motiv anume.Sa revenimoate si lui i te-ai parut cunoscuta, poate v-ati confundat cu alti amici cu trasaturi asemanatoare, poate chiar va stiati doar ca nu ati apucat sa faceti vreo miscare, poate, poateeee.Sunt multe variante, insa tu sti cel mai bine dintre toti ce e cu baietelul acela
Trebuia sa intri in discutie cu el... poate pe parcursul anilor tu te-ai dezvoltat mai mult decat acest baiat si el a ramas mai micut de statura.Trebuia sa intri in vorba cu el, si eventual sa il intrebi cum il cheama. pup
Yurisa întreabă: