Nu te ingrijora, hamsterii isi fac provizii si de acolo mananca. Poti icerca cu morcovi, varza si alte legume pentru rozatoare. Lasa-i-le in cusca. Plus ca hamsterii nu beau prea multa apa.Ei isi iau apa din legume. De aceea e bine sa-i hranesti cu legume... le asigura necesarul.Ei mananca cam 12 grame de mancare... nu te astepta sa-ti manance tot castronelul cu mancare. Insa te poti juca cu ei si inainte de a face asta spala-te pe maini. Ei nu suporta mirosurile urate sau care nu sunt pe gustul looor. Sper ca te-am ajutat .P.S.: Eu am doi hamsteri si de aia te pot ajuta.
Bucura-te de ei!
Buna.
Hamsterii sunt foarte speriati de felul lor.Nu mananca si nu bea apa fiindca inca nu cunoaste"teritoriul".
Lasal sa se adapteze.Nu mananca si nu bea pentru ca ii este frica.Si ai vazut si tu cand iti e frica de ceva ti se face un gol in stomac si nu mai ai pofta de mancare si nici de bautura.
Lasal sa se obisnuiasca.Totusi nu ii lua mancarea.Lasai acolo apa si ceva, o bucatica de mar.Si o sa vezi ca in cateva zile o sa manance.
FUNDA?
Nu e obisnuit pentru ca l-ai cumparat debea de o zi.Mai trebuie sa mai astepti putin timp pana se obisnuieste.
Hamsterii isi pot lua apa si din legume. Nu trebuie neaparat sa te sperii ca nu bea apa. Da-i niste mar de exemplu si o sa ii fie suficient. Succes
Stai linistit.Hamsterul are nevoie de putin timp pana ce se obisnuieste cu tine si cu locuinta sa noua.
Sper ca te-am ajutat.