| PisuCluj a întrebat:

Ieri mi-am facut gaura in nas si azi cand am dat cercelul medicinal jos sa mi-l pun pe al meu nu merge sa il pun.Ma doare.Nu s-a astupat si acum nici cel medicinal nu mai intra.:d ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| madiii_8219 a răspuns:

Infinge mai tare fara frica laughing

3 răspunsuri:
| dot a răspuns:

Ooooo straight face nu vreau sa te judec, dar cine ti-a dat sfatu' asta? cred ca deja s-a strans gaura si se e in proces de vindecare.
curata bine gaura cu apa oxigenata, ia o branula (ai grija la culoare.pentru branule exista portocaliu, gri, alb, verde, roz, albastru, galben, violet in functie de grosime.fii atenta la grosimea cercelului si orienteza-te corect.), bag-o prin gaura, scoate acul si lasa tubuletul de cauciuc inauntru, introdu cercelul si gata. daca nu poti suporta durerea poti folosi un anestezic local usor (lidocaina). ai grija sa dezinfectezi cercelul si sa il cureti in fiecare zi. misca'l pentru a nu ramane intepenit.

bafta!

| PisuCluj explică:

Si mie mi s-a intamplat infinge mai tare nu iti fie frica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cercelul medicinal se schimba dupa cel putin o saptamana, nu o zi. Inca nu ti se formase gaura, deci acum nu mai faci nimic. Astepti sa se vindece si iti faci din nou gaura sau induri durerea si il fortezi sa intre. Oricum, in primele 2-3 saptamani trebuie miscat in permanenta cercelul tocmai pentru a nu se prinde pielea de el. Trebuia sa intrebi inainte sa incerci sa il schimbi.