| ɹǝʞoſ a întrebat:

Ieri seara nu stiu de ce... am inceput sa plang fara un motiv stateam pur si simplu si radeam cu o fata cand de o data imi curg lacrimi. Nu plangeam ca vorbeam cu ea nici de la ras ca doar zambeam sau chiar stateam normal si nici nu zicea ceva trist. Pur si simplu stateam si gata deodata lacrimi straight face. Si nici la PC nu eram. Nu inteleg cum de am putut plange din senin mai ales ca eu plang foarte rar nu de la orice prostie oh go on. Am cautat un pic si cica cateodata cand plangi fara motiv sarputea sa i se fi intamplat ceva rau cuiva drag straight face. Oare o fi adevarat? daca nu de ce am plans fara motiv? straight face. Va rog ajutati-ma... Dau funda si vot va rog straight face.

Răspuns Câştigător
| darkglass a răspuns:

Poate ca nu ai mai plans demult si ai avut o perioada in care s-au intamplat multe, ai avut nevoie sa scapi de tensiunea acumulata in timp si ai facut-o in felul asta

2 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Ai adunat multe suparari, tensiuni, lucruri nespuse la timp si sufletul si corpul s-au eliberat de acea tensiune netinand cont de dorinta ta

| Mla a răspuns:

Poate ca-ti curgeau lacrimi de la atata ras! big grin