anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ignorand legile si principiile ratiunii, ce ti-ar place sa fi? Vampir, varcolac sau om?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Om,nu as vrea sa traiesc vesnic si sa ii vad pe cei iubiti cum mor pe rand.

23 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! eu mi-ar place sa fiu om!

| SimonneBX a răspuns:

Sirena big grin nu stiu de ce dar mi-ar placea sa am o coada si sa pot respira sub apa

| Reek54 a răspuns:

Vampir, sa sug sangele din fete. rolling on the floor

| iEmonel a răspuns:

Om, m-am saturat sa fiu Dumnezeu. rolling eyes

| IngerAlb a răspuns:

Vampir sau varcolac.Una din astea doua.Mi-ar placea sa fiu una din cele doua variante,pentru ca atunci cand esti om,nu esti in stare de nimic, nici sa furi, sa dai in cap.Cu aceste doua variante, ai curajul sa controlezi tot.

| DrunkenRat a răspuns (pentru IngerAlb):

Si totusi, daca nu mai esti om cu ce te ajuta ca ai furat o diploma sau un frigider? Trebuie recunoscut ca si imortalitatea are defectele ei.

| NuImiPunNume a răspuns:

Ioaiii, deci atat de mult mi'as dori sa fiu vampiritaaaa! tu ce ai vrea sa fi>?

| youmail a răspuns:

Om, pentru ca poti profita de toate simturile tale, poti explora tot ce-ti doresti si nu ai setea de sange.

| Musique a răspuns:

Om.
Asta sunt, nu-mi mai trebuie motive.

| Laurretta a răspuns:

Uman!

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Inger big grin

| kitty_4375 a răspuns:

Vampiritza

| Mikii a răspuns:

Mi-ar placea sa fiu vampir.

De ce?

Pentru ca mi-ar placea sa traiesc vesnic.
Pentru ca inca de mica mi-au placut vampirii.

Dar, cum nu pot fi, ma multumesc si cu a fi om.

| MerishorLoveGirl a răspuns:

Vampir :X tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presupunand ca asa ceva ar fi posibil, mi-ar place sa fiu vampir.Nu as vrea neaparat sa traiesc vesnic, ci sa am anumite abilitati specifice vampirilor.(ma refer la cei din cartile lui Anne Rice)

| DrunkenRat a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte putini romani gasesc care sa fie interesati de Anne Ricehappy am citit de doua ori toate romanele ei(seria cronicile vampirilor, de fapt) si trebuie sa recunosc: este cea mai buna scriitoare de sf. :] Imi place perspectiva ei asupra formarii creatiei si a vampirilor.

| anonim_4396 explică (pentru DrunkenRat):

Ma bucur sa mai gasesc pe cineva interesat de Anne Rice,de asemenea.Din pacate, am citit doar pana la Diavolul Memnoch, si am de gand sa comand celelalte carti in engleza.Este autoarea mea preferata, stilul ei este unic.Eu am mai citit si seria Cronicile Vrajitoarelor, si ti-o recomand.

| DrunkenRat a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar am sa incerc happy. Eu le citesc in format electronic. hmm, pare mai simplu. big grin

| anonim_4396 explică (pentru DrunkenRat):

O idee foarte buna, merci.Scrierile lui Anne Rice merita osteneala.

| Marutza1999 a răspuns:

Vampir!

| Alex006 a răspuns:

Da, sunt singuru care a zis asta, da mi-ar placea sa fiu varcolac. Nu inteleg,, vampirismu" asta al vostru.

| anightvampire a răspuns:

O viata traita de un om normal e cel mai palpitant lucru deoarece stim ca trebuie sa ne implinim visele cat traim si stim ca nu avem mult timp dar as da toate astea sa fiu vampir

Întrebări similare