Timpul nu ar conta. tot ceea ce conteaza e sa fie o poveste care sa prinda la public. As face un horror, sau o,, comedie-horror''. Dar, totusi, sa nu dureze mai mult de 2 ore.
Nu stiu de durata, actori, muzica sau alt detalii. As vrea sa vad sau in situatia asta sa fac, un film de mister, actiun si poat thriller. Un caz banal, poate de crima, in care se intra de la inceput, cu actiuni colaterale ca la un moment dat sa se descopere faptul ca se actionase altfel. Poate faptasul sa innebuneasca, sa isi descrie fiecare pas in fata politiei insa sa nu fie banuit si luat drept nebun. Nu stiu cum s-ar termina, oricum fara prea multe clisee. M-as baza pe dialoguri neasteptate.
Daca as reusi cu macar 2 filme probabil as stagna multi ani
Gen americam pie, grown ups ....ar fi ceva extraordinar iar durata ...intre o ora jumatate -maxim doua ore:d
Enigma cufarului din pod
o actiune cu spionaj, urmariri in masini, helicopter, tren, batai, impuscaturi si la sfârsit eroul recupereaza cufarul, sparge zavoarele deschide cufarul si inauntru gaseste un papirus vechi pe care scrie :
SFARSITUL FILMULUI
As face un film de actiune dar in acelasi timp si aventura dar si putin paranormal. Durata ar fi cam de 2 ore iar in film sa zic ca ar juca:
5 baieti
si
4 fete
As face o trilogie de aventura, un film sa dureze cam 150-160 minute.
Actiunea vreau sa se intample in trecut cam prin Evul Mediu deoarece toate filmele de aventura sunt mai interesante cand razboaiele se duc cu sabia.
As face un film de actiune/drama. Durata, sa zicem 135-140 de minute. In rolul principal, Spiderman, jucat de Milo Ventimiglia. Ca villain, sa zicem Venom, jucat de Zachary Quinto. Ca sa nu fie plictiseala, as mai introduce un villain, pe Carnage, jucat de Jim Carrey. In rolul lui M.J. o prefer pe Naomi Watts.
As face un film muzical, ceva care sa prezinte povestea unei trupe. De la cum au ajuns sa formeze o trupa pana la (ca in orice film de succesc) momentul in care au ajuns sa se destrame. As include probabil in povestea mea si o scurta povestire de dragoste =D. Nu as vrea sa dureze nici putin si sa aiba un final fortat, dar nici 2 ore sau mai mult ca sa adormi pe canapea... Probabil cam 1 ora si jumatate. Fundita?
anonim_4396 întreabă: