Te inteleg. ff bine...eu joc metin dar...de la un timp toate metinele private nu imi mai merg
Deja numai ai cum sa faci metinul pana nu schimbi placa video daca pe langa asta iti mai da o eroare de genu 'no suport 3D grapghic" s-a ars plata video
Ba ie de la windos si mie imi face la fel si din cauza l windols nu va merge nici un metin privat
Mai descarca flamework 2.0 si instaleazal asc ce iti spun
Si mie tot,, LOG,, imi da cand intru in metin2 mijagi sau fatal
Mie imi da o eroare la client la metinul meu dar de ce?
pentru ca nu e bun xamp e bun port map e bun nu stiu ce are daca schimb ip la mc cu unu la intamplare imi merge dar zice ca serverul indisponibi l si daca mil pun pe al meu de la hamachi imi apare o eroare de ce va rog ajutati-ma, Funda
Sall Nu Iti Merge Pentru Ca Trebuie Sa Ai Programu Ala Net.Framerok3.5.Descarcal
Si Vorbim Dupa Aia Si Imi Spui Daca A Mers
The instruction at "0x01bf0b29" referenced memory at "0x01bf0b29". The memory could not be "read". Click on OK to terminete the program (de ce imi apare asa)
Eroarea asta ti-l da la dinamik metin2 daca da atunci iti trebuie ceva program net framework iti trebuie asta ia vo 2 versiuni si osati miarga si nu e neaparat la dinamik funda?:S
Nu este din cauza placii video si din cauza ca windows nu are un anumit program instaleaza windows deluxe edition 2010
Fratilor
NU SA ARS NICIO PLACA
Ascultatima
Trebuie sa va duceti in my computer dati click dreapta pe un loc alb properites hardware an sound apoi device driver este in stanga iar apoi upload driver asta am facut si eu si mi-a mers
Ba fratilor care ma ajuta si pe mine cu metinu va rog din suflete adresa de meil:george.stefan16 daca vreti sa ma cautati contactati-ma
Yurisa întreabă: