| maf16 a întrebat:

Imi da si mie cineva niste mesaje de Craciun? Cele mai frumoase au fundita! Multumeesc

4 răspunsuri:
| Alle15 a răspuns:

Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine.

Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… Nu e nimic mai imbietor.

Sarbatori fericite impreuna cu familia si prietenii, in jurul bradului frumos impodobit. Sa primiti cadourile mult visate si sa pasiti in noul an cu speranta si iubire. La multi ani!

Un Craciun imbelsugat petrecut alaturi de familie si persoanele dragi. Un an nou mult mai bun si cu realizari pe toate planurile. La multi ani si la multi bani!

Craciunul este la fel ca o zi la locul de munca: tu faci toata treaba si tipul ala gras in costum primeste toata aprecierea!

Le voi cumpara copiilor mei cateva baterii de Craciun, cu un biletel pe care va scrie: jucariile nu sunt incluse!

Baiatul meu m-a intrebat: Tata, de ce toti oamenii isi lasa aprinse luminile de Craciun? Si eu i-am raspuns: Ca noi sa ne dam seama unde stau betivii.

Mos Craciun stie cand dormim, stie cand suntem treji. Suna ca si cum Mos Craciun ar avea Facebook.

Beat, fericit! Sunt Craciun.

Tot ce vreau de Craciun esti tu! Glumesc, vreau o masina!

Mos Craciun a avut cea mai buna idee: viziteaza oamenii o data pe an

Nu-ti face griji ce mananci intre Craciun si Anul Nou! Fa-ti griji de ceea ce mananci intre Anul Nou si Craciun!

Cele mai bune cadouri din jurul bradului de Craciun: prezenta unei familii, toata impachetata unul intr-altul.

Sunt impotriva sarbatorilor care ma separ de banii mei!

Stii ca imbatranesti, cand Mos Craciun incepe sa-ti para tanar.

Cel care nu are Craciunul in inima sa nu il va gasi niciodata sub un brad.

Am vazut astazi ceva foarte dragut intr-o vitrina si am vrut sa ti-l cumpar pentru Craciun, dar mi-am dat seama ca era doar reflexia mea.

Draga Mos Craciun, poti sa nu mai ho-ho-ho-esti atata si sa vii sa ma ajuti sa gatesc, sa cos si fac curat?

DND Sunt calare pe cos!

Draga Mos Craciun, tot ce imi doresc de Craciunul asta este sa am un par des si un corp slab si te rog sa nu mai intelegi invers ca anul trecut.

Tocmai i-am cumparat fostei sotii un cadou de Craciun: o matura care vine cu 6 lectii gratuit de zbor.

Draga Mos Craciun, ai putea, anul asta, sa le trimiti haine tuturor acelor fete goale din telefonul lui tati?

Singurul om orb din perioada Craciunului este cel care nu are Craciunul in inima lui.

Un baietel ii scrie lui Mos Craciun: Te rog, trimite-mi o sora. Mosul ii scrie inapoi baietelului: Bine, trimite-mi-o pe mama ta.

Eram atat de sarac cand eram mic, incat daca nu ma trezeam cu o erectie de Craciun, nici nu aveam cu ce sa ma joc.

Ideea mea de Craciun, fie ca este vechi sau modern, este foarte simpla: iubirea fata de ceilalti. Gandeste-te la asta, de ce trebuie sa asteptam sa vina Craciunul pentru asta?

Sarbatori fericite, sper ca te.am fost de ajutorwinking

| doinitsaandronic a răspuns:

Crăciunul este acea Sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși și mai curajoși. Să îndraznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai rodnic și mai fericit. Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

Sărbători fericite! Moș Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. Ca de obicei, să ne adunăm în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucurăm de magia sărbătorilor. La mulți ani!

Sărbători fericite! Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. Ca de obicei, să ne adunam în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucuram de magia sărbătorilor. La mulți ani!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite. LA MULȚI ANI!

Moș Crăciun bate la usă, scoate mâna din mănușă, și vă dă din palma lui, darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!

Dragii mei, a venit și mult așteptatul Crăciun! Vă doresc să aveți parte de tot ceea ce este mai frumos în viață, Moșu' să vă aducă tot ceea ce vă doriți și fiecare fulg de nea să aducă în sufletele voastre multă fericire și iubire! Sărbători Fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.

Fie ca sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie, să îți aducă pace și liniste în suflet, iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viață. CRĂCIUN FERICIT!

Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!

Sfânta seară de Crăciun Să ne-adune bun cu bun, Sfânta seară de Crăciun. Că-i mai Sfântă decât toate, La mulți ani cu sănătate!

În contul tău nr. 2011, la banca "viață" am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste și bucurii! Bucură-te atunci când âl vei goli! La Mulți Ani 2011!

Sfintele Sărbători să te găsească fericită și sănătoasă și să îți aducă tot binele din lume. Un An Nou fericit și bogat. LA MULȚI ANI!

Cu ocazia Sfintelor Sărbători De Crăciun și a Anului Nou primiți din partea mea un șincer "La Mulți Ani", tot ce vă este de folos să se realizeze și nimic să nu vă înnoureze cerul senin al vieții!

| axeldavid a răspuns:

Craciun fericit
sarbatori fericite

Întrebări similare