Citeste, deseneaza, alearga,apucate de un sport: handbal, basket, volei, tenis, plimate cu bicicleta, role, skateboard., stai la pc, la tv, uita-te la seriale pe net, fa-ti singura bratari ( poti sa inveti de pe youtube- friendship bracelets), origami, gatit,...
Pai mie imi place sa desenez dar cand ma apuc de pictat nu imi vin idei. Dimineata cand ma uitam la TV am vazut o emisiune cu hobby-uri si m-am gandit sa am alt hobby.
Idei de hobbyuri? tu nu ai hobby-uri? hobby-urile sunt ceea ce iti place sa faci, si faci cu drag.hobby-ul meu e sa dorm, sa ma uit la tv si sa ies cu prietenii, sa socializez. a tale care sunt?
Origami este un hobby frumos, un sport daca faci este un hobby,"sa inveti " se spune ca este un hobby, cititul; daca ne-ai fi dat mai multe informatii despre tine sa ne spui ce iti place poate am putea sa te ajut mai in detaliu, alte hobbyuri pot fi jocuri pe calculator dar sincer in cazul unei fete nu prea cred , desenul, filme pe pc/cinema gandeste-te la ce iti place si vei descoperi singura succes