| damycool a întrebat:

Imi este frica de intuneric.cand eram mai mica nu mi-a fost frica dar de 2 ani dupa ce m-am uitat la niste filme cu fantome si monstri imi este foarte frica de intuneric.cand stau in casa singura imi este frica.ce pot sa fac ca sa scap de teama?

Răspuns Câştigător
| missoriginalitate a răspuns:

Hei, imagineazati ca in fata ta este un soare care straluceste si te dor ochi de la atata lumina nu ar trebui sa te mai uiti la filme horror finca o sa ai mereu in minte ce ai vazut in filmul ala. cand dormi poti sa iti lasi o lampa aprinsa sau daca esti de 8-10 ani du-te la magazin si ia-ti un ursulet de plus cant te speri de ceva strangel in brate pana pusca. glumeam! si mie imi e fricA DE INTUNERIC DAR NU MA GANDECS CAS SINGURA SI CA E SEARA MA GANDESC CA E ZIUA SI CA SUNT CU CINEVA ACASA.SAU NU AR STRICA SA TE DUCI LA PSHIHOLOG IN SENS BUN SPER CA TEAM AJUTAT

1 răspuns:
| 4ndr33y a răspuns:

Cati ani ai? Si mie imi era cand aveam 10 ani si am vazut TONE de filme horror, de accea acum sunt mare amator de filme horror. Ghici ce? Nu m-a prins nici un strigoi pana acum! laughing