| alina14 a întrebat:

Imi este frica de tunete si fulgere! Cum pot scapa de aceasta teama? de fiecare data cand tuna sau fulgera afara (mai ales daca este noapte) ma bag cu capul sub plapuma, si imi adun toate pernele pe langa pat, nu stiu de ce dar imi este foarte frica de aceste descarcari electrice. Ce sa fac? cum sa scap?

20 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cauta sa faci ceva care sa te capaciteze si sa nu te gandesti si sa te uiti la ele! Cu timpul iti va trece aceasta teama!

| User a răspuns:

Muta-te in arctica. Nu cred c-o sa mai ai parte de astfel de fenomene.

| Broadband a răspuns:

Esti nebun?
sunt ingrozit de fulgere si tunete,
ma inchid in beci intr-un dulap cu plapuma pe mine
si nu mai ies de acolo pana cand trece furtuna.
laughing

| Sin a răspuns:

laughing Si cand ma gandesc ca eu as vrea sa ies afara in acele momente.Sa stau pe acoperis si sa ascult natura dezlantuita.

Chiar nu ai de ce sa te temi.

| blue95 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta.Asa ca stai linistita in camera, nu o sa iti faca absolut nimic daca nu esti in aer liber.Gandeste-te la ceva frumos, va fi trecator, aceste fenomene vor trece.

| Boniboon a răspuns:

Nu ai de ce, adica si eu pana acum cateva luni faceam la fel ca tine. Dar ai mei mi-au explicat, ca nu are de ce sa imi fie frica. Cel putin de tunete chiar nu are de ce sa iti fie frica, iar de fulgere doar cand esti in mijlocul campului.^^ Sper ca ti-am fost de ajutor love struck

| loveee a răspuns:

Si eu faceam la fel acum vreo 3 ani... dar cu timpul o sa iti treaca pentru ca si mie mi-a trecut. tunetele si fulgerele nu iti fac nimic.sunt fenomene neturale.doar daca esti in plin camp risti sa fii fulgerat asa ca linisteste`te

| vlaaddd a răspuns:

Gandeste-te ca nu au ce sa iti faca aceste fenomene.
Mie chiar imi place sa ma uit la fulgere.

| cristiansonix a răspuns:

Lol eu imi pun patura pe mine si ma joc pe telbig grinbig grin

| maria4567 a răspuns:

Si mie imi este foarte frica! Ziua nu prea am treaba dar noaptea imi vine sa ma bag in pamant.Ai grija cui telefonane pe langa tine nu ai voie... daca fulgera noaptea puneti o perna pe cap si gandeste-te la Dumnzeu ca e cu tine si el nu te lasa la greu! O sa vezi ca vei adormi si nu vei pati nimic.Si chestia ca daca esti in mijlocul capmului te fulgera....eu sunt de la tara si merg la fan si la sapa am multe locuri departe de casa dar pana acum nu am patit asta!straight face

| addinne a răspuns:

Buna, Alina.si mie imi EstE frica uneori DE FULGERE si TUNETE.dar mai mult cand trasneste.Cand imi e frica merg la mamA iN pat si ma Ascund sub plapuma laughing. daca n`ar fi parintii acasam`as uita pe telefon.la poze, jocuri, melodii etc. :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi esti frica de fulgere si tunete de cand am fost pe un camp si a ploat si pe un om la fulgerat direct in cam Dumnezeu sa-l odihnesca crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, roaga-te la Dumnezeu, eu am 40 de ani si asta fac de mic copil, asa primesc putere sa trec peste...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sa-ti dea puterea sa nu-ti mai fie frica decy.am fost si la o Iconita Facatoare De Minuni si na avut cemi face am fost la Parinte(Preot)Doamne unde n-am fost numai pot de frica deci sunt terorizat Doamnesad urmaresc meteo mereu deci is Doamne Ajuta macar pe tine sa nu-ti mai fie frica de aceste fenomene caci euu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi este frica de fulgere si tunete,mai ales noaptea tremur,cred ca de frica,ziua nu imi este asa de frica,insa noaptea nu stiu ce sa ma fac, mai iau cite un xanax, sa ma linistesc.ia si tu poate o sa te linistesti putin.eu cred ca numai un psihiatru ne ar trata de aceasta problema.

| Overom a răspuns:

Sall e ceva normal sa iti fie frica tongue dar eu ma gandesc ca nu am ce sa patesc in casa ma compatimesc singur apoi ma iau cu una cu alta si uit ...si mie imi e frica uneori cand sunt furturi puternice oricarui om ii e frica si are o fobie...

| EdynSt a răspuns:

Simplu. Stai relaxata in pat uitandu-te cum ploua. cand vezi un fulger, fii sigura ca o sa vina si un tunet. Cand vezi fulgerul, nu-i da importanta.

| xPinkuux3 a răspuns:

Si eu sunt cam tot la fel :-s. Cand eram mica nu imi era frica pentru ca mama ma pacalea cand fulgera zicea ca Dumnezeu face poze la copii obraznici laughing. Mie mi.e frica pentru ca sunt singura acasa cand incepe potopu' si daca incepe tare tare ma duc la o vecina si stau acolo pana se opreste laughing. Te sfatuiesc sa faci la felwinking

| stelistul01 a răspuns:

Si mie mi-e frica de tunete si fulgere.Chiar acum la mine tuna si ploua si fulgere puternic.Mor pe mine de frica dar cand ma joc pe comp uit de toate.Deci joacate pe net si uiti

| dennisbubu2001 a răspuns:

Asculta muzica la maxima SUCCES!winking