| daddy a întrebat:

Imi explica si mie cineva ce naiba e cu prostia asta de film " avatar "?
eu nu prea am timp de filme si mai ales nu de cele de acest gen ( am vazut ca e cu animatii si tampenii de-astea )
am dat peste stirea asta
http://www.go4it.ro/muzica-si-filme/de-ce-suferim-dupa-a vatar-5325585/
cica chiar sunt persoane care au suferit depresii din cauza filmului si nu stiu ce prostii n-am timp sa vad cam care era continutul, sa caut ca mi-e lene :D
as vrea sa va intreb voi ce parere aveti despre film? l-ati vazut?
despre ce era vb in el de este atat de special? merita vazut?
nu de alta dar s-a facut atat tam-tam

14 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

S-au sinucis pentru că lumea din Avatar, Pandora, li s-a părut superbă, mirobolantă, ideală, şi-ar fi dorit să trăiască acolo în comuniune cu natura dar au realizat trista realitate...lumea aceea de fapt nu există! Bătrânul nostru Pământ le-a apărut deodată ca un iad de nesuportat... aşa că adio, lume crudă! Sunt persoane care nu se pot adapta/integra în societatea contemporană, care n-au motivaţie, sunt într-o permanentă derivă, nu erau oricum prea bine ancoraţi în realitate şi nu mai aveau nevoie decât de un mic impuls pentru a sări peste bordul normalităţii.Vezi şi aici http://www.9am.ro/......xista.html

| Razvan a răspuns:

Da.Si nu imi place deloc.Nu sunt fana a genului nu imi place fictiunea mai mult m-am dus de dragul prietenilor.Filmul e atat de prost incat cel mult iti poate provoca o stare de somnolenta in niciun caz de depresielaughing
Inca nu mi-am dat seama pana acum ca am vazut "capodopera mileniului" si nu mi-a trezit niciun sentiment. Ce depresie?raised eyebrows
Viata asta e minunata in comparatie cu Pandora(sper ca nu gresescbig grin)
Cum sa te sinucizi dupa ce ai vazut Avatar?raised eyebrows
E ca si cum ai vrea sa te arunci de pe bloc ca te-a ars flacara violet
Si totusi se intampla
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!winking
Sau mai bine zis:Ca la noi, la nimeni!

| CosteaVlad a răspuns:

Am auzit ca au fost si indivizi care s-au sinucis dupa ce s-au uitat la filmul ala, ca sa nu mai zic de americani carora cica le-a schimbat perceptia despre realitate. Nu stiu exact ce si cum sta treaba pentru ca nu m-am interesat, spun doar din ce-am auzit.
Chestia e ceva mai complicata insa. Acest film exista in mai multe variante, iar cea care i-a inebunit pe multi (la propriu), a fost varianta full hd, redata pe sisteme destul de avansate de redare video.
Faptul ca o sa te uiti la acel film nu te va influenta cu nimic, pentru ca de exemplu daca-l vizionezi la PC, este posibil ca nici monitorul si nici placa video sa nu aiba performanta necesara pentru a reda acel film la aceeasi calitate video cu care a fost inregistrat, si tocmai aici am auzit ca intervine o mica "problema". In varianta de inalta definitie a filmului, pe tot parcursul acestuia predomina ca un fel de culoare de fundal, un fel de mov, violet, nu stiu ce e, dar in orice caz are un contrast foarte puternic, si cica tocmai acea culoare le-a produs unora "efecte secundare" de au luat-o razna.
Acuma nu stiu, sunt pareri si pareri...

| octavianpas a răspuns:

Merita vazut. E o poveste de dragoste. Cei care au avut depresii au o problema.

| daddy explică:

@tepes
esti total pe langa nu vb teism sau ateism aici
ci despre un film
termina cu atacurile te rog

| daddy explică:

@jedi tocmai asta ziceam si eu ca mie nu prea imi plac si nu m-a obligat nimeni stai linistit dar ma intrebam de ce s-a facut atata caz

| daddy explică:

@aqualuna
merci pentru link nu pot crede ca exista astfel de persoane straight face
trista lume chiar imi pare rau cum gandesc sau mai bine spus nu gandesc unii
ei bine ce sa ii faci presupun ca daca sunt care ar afla ca nu exista nici raiul se vor sinucide si aia
whistling

| arrriadna a răspuns:

Salut. E un bullshit cu extraterestrii si oamenii cei rai care vor sa distruga magnifica lor lume (basca love-story intre pamantean si "alien"-a). Inafara efectelor, povestea in sine e un basm pueril.

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Nu l-am vazut insa serios ca nu stiu cum naiba(cum zici tu)poate influenta un film un omlaughing adica sa fim seriosi ce are asa de special un film? il vezi si gata, eventual iti da cate o lacrima...eu am auzit ca cica mai multi tineri s-au sinucis dupa ce au vazut filmulaughingrolling on the floor nujt daca e adev. nho daca cumva imi trece un gand nebun de sinucidere promit sa vizionez filmul Avatarlaughing

| silver19 a răspuns:

Da e cel mai comercial film ever si atat! sun un morman de filme muuuult mai bune ca animatia asta.Am auzit de curand la un prieten ca e mai bun decat titanic, penibil...straight face

| Aiwendil a răspuns:

E frumos filmul. E o poveste de dragoste dintre x si y, dar totul se petrece in viitor si povestea e frumusica. Ceea ce e frumos sunt peisajele de pe planeta Pandora si efectele.Merita sa te uiti. Dar e mai bine 3d decat normal. happy

| jedi_7867 a răspuns:

Este o demonstratie tehnica. Din multe puncte de vedere este asemanator cu primul film sonor sau primul film color.

Povestea este relativ usoara dar este usoara voit. Cred ca s-a incercat abordarea unei parti cat mai mari din populatia care merge la film. Din punctul acesta de vedere Cameron a fost genial pentru ca a creeat ceva ce poate fi gustat de foarte multa lume.

Inevitabil sunt si carcotasi. Unele critici sunt absolut valide dar cele mai multe sunt opinii irelevante. Daca ar fi fost mai interesant dpdv al povestii ar fi riscat sa piarda o mare parte din clientela care nu ar mai fi reusit sa inteleaga. Daca alieni ar fi arat prea diferit nu ar mai fi declansat un raspuns empatic. Pe scurt: eu zic ca a fost facut bine si ca merita sa fie vazut fiind un film de referinta.

Aaa, si inca ceva, daca nu ai timp de filme si nu-ti place SF-ul sau animatia... nu te du. Nu te obliga nimeni. Poti foarte simplu sa te uiti la altceva, gen The Hurt Locker.

| jedi_7867 a răspuns:

@daddy s-a facut caz pentru ca a placut la foarte multa lume. Nu toti au gusturile talewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daddy? ce sfat sa-ti dau tie /care te bagi in discutii ample dar in necunostinta de cauza si de subiect? din LENE? LENE? si vii cu chestii ateiste cand tu nu te-ai invrednicit decat sa iei de bun ce spun altii? Dumnezeule, cred ca am sa ies de pe TPU.si sa caut oameni inteligenti in realitate.chiar si atei. dar reali. pune si vezi filmul lenosule si lasa comentariile. uite o chestie comentata. oamenii de stiinta spuneau ca dinozaurii sunt stramosii pasarilor.astazi am citit ca de fapt ei au alta parere. ca pasarile sunt stramosii dinozaurilor. ia spune daddy, care-i adevarul? ca eu am unul de 2000 de ani ramas neschimnat si nu e al meu ci a Domnului. dar la voi? care-i adevarul? in fiecare zi cate unul? e ciudat.ma intreb daca santeti voi insiva adevarati. dar cred ca nu. voi santeti clone fara vointa proprie.pentru voi gandeste seful. voua va e lene.