| madycoco a întrebat:

Imi explicati si mie care e treaba cu punctele de pe TPU? merci :*

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Pai cu cat aduni mai multe cu atat esti mai sus in clasament. (logic nu?). Si puncte aduni raspunzand la intrebari, primind voturi (doar folositor si inteligent puncteaza), dand voturi, intrand pe site (la nu stiu cate vizite primesti nu stiu cate puncte), primind fundite (valoreaza 100 puncte si o primesti daca raspunsul tau a fost cel mai bun). Cam asta e treaba cu punctele TPU.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Punctele sunt folositoare pentru a urca in clasament. Cand raspunzi la intrebari in functie de cat de rapid sau util esti primesti puncte mai multe.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Îţi asigură un loc în clasament, dacă faci asta pentru puncte şi pentru locul în clasament...

| MisterKat a răspuns:

Salut! Cand dai un raspuns la o intrebare, primesti puncte(cred ca vreo 10, n-am numarat.laughing ). Daca intrebarea ta e cea mai buna, mai primesti puncte in plus. Daca raspunsul tau e primul, al doilea, al treilea, al patrulea sau al cincelea mai primesti niste puncte. De asemenea, de cate ori de loghezi(intrii) pe site, primesti puncte. Daca raspunsul tau este votat ca fiind "Inteligent" sau "Folositor" mai primesti puncte.
Totusi, eu sper sa raspunzi doar pentru ca sa ajuti oamenii nu pentru niste puncte...

O zi buna!

| m4them4tic a răspuns:

Punctajul e doar un factor in plus care sa ne determine sa dam raspunsuri cat mai folositoare.Se stie ca tuturor ne place spiritul de competitie si vrem sa fim mai buni ca ceilalti.

| madycoco explică:

Ok, multumesc mult de raspunsuri big grin... si am intrebat pentru ca voiam sa stiu ...atat. Dau raspunsuri pentru a ajuta si pentru a fi ajutat. O zi buna tuturor!:*