Incearca Avast.Eu sunt multumita de el:) http://www.filehippo.com/download_avast_antivirus/
De aici il downloadezi si daca vrei da-mi un mesaj privat ca sa iti trimit serialul.
Iti recomand sa descarci si instalezi 3 programe gratuite. Acestea fac cat un program antivirus bun cu licenta:
-Un antivirus dintre avast! 6 free, Avira 2011 free ori AVG 2011 free;
-Program antimalware si antispyware: Malwarebytes' Anti-Malware;
-Un firewall bun dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall.
Toate le poti descarca de pe site-urile oficiale, de acolo sunt in regula.
Poti incepe cu Malwarebytes' Anti-Malware, il actualizezi si dai o scanare completa si apoi stergi daca a gasit virusi ori alte programe rele. Succes si numai bine!
@Mysteryo daca un pc e virusat nu trebuie' neaparat sa ii schimbi sistemul de operare
Ca antivirus iti recomand ESET NOD 32, unii spun ca AVIRA este bun dar nu este adevarat. Avira antivirus decat gaseste virusii nu ii sterge.
Pc-ul tau poate merge greu si din cauza windows-ului.
Iti recomand sa dezactivezi efectele vizuale, sa defragmentezi hardu si sa cureti registrii windows-ului. Pentru toate acestea foloseste programul CCleaner (este complet gratuit si se gaseste pe majoritatea site-urilor de IT.
Draga Ioana, un anti-virus nu Iti este de ajutor acum, daca este virusat nu ai ce sa Ii faci. parerea mea este sa-i schimbi windous-ul.
Descarca-ti avg, e foarte bun. daca nu iti duce calculatorul ca ai memoria prea mica incearca avast. daca nu e ok nici asa, este un antivrus prichindel si destul de bun, si anume avira. dar iti recomand sa iti reintalezi windosul.
PinkDea întreabă: