| alina14 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar sunt un pic cam geloasa ca el are deja o prietena (arata si naspa si este mai mica decat mine), eu din cauza ca sunt prea geloasa si vreau sa-i despart am intrat pe id-ul ei de mess si am vb cu ea si am mintit-o ca l-am vazut pe prietenul ei zilele trecute cu una prin oras" la care ea nu m-a crezut si i-am zis "poti sa faci ce vrei dar o sa regreti mai tarziu"...la care nu mi-a mai scris nimic...imediat dupa o ora a intrat si prietenul ei pe mess, nici macar nu mi-a zis buna nu nimic, a intrat si m-a injurat din prima, mi-a spus niste cuvinte si niste injuraturi foarte dureroase si mi-a dat si ignore. Dar nu inteleg ca ce chestie a intrat el sa ma injure pe mine? si de m-a injurat atat de tare? ca eu nu am injurat pe nimeni? am rams asa uimita, chiar daca mi-a dat ignore am hi5 lui si pot oricand sa-i las un comm acolo cu niste cuvinte grele sa-l fac si de ras si sa vada si prietenii lui. Deci m-a enervat chiar foarte rau cu injuraturile alea! Dati-mi si mie un sfat va rog! Ce sa-i scriu si eu?

25 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

E grav ca nici macar nu realizezi cu ce ai gresit. Da-mi voie sa-ti prezint situatia urmatoare: Tu ai un prieten pe care il iubesti. La un moment dat, merge x-ulescu la el si ii zice ca te-a vazut cu mana in pantaloni la altul. Vine prietenul tau acasa, face scandal si va despartiti. Il injuri pe x-ulescu ori ba? Daca eram in locul lui eu iti puscam si doua peste ochi.
Cand faci rau cuiva, lucrul ala se poate intoarce impotriva ta. Daca vroiai sa-i desparti trebuia sa-i demonstrezi ca esti mai buna decat prietena lui, sa-ti folosesti energia in mod constructiv, nu distructiv.

| elena a răspuns:

Nu ti se pare ca meriti ceea ce ti s-a intamplat, dupa ceea ce i-ai facut tu prietenei lui? Ai grija sa nu iei si bataie, am vazut si asa ceva.
Te crezi mai motzata/vreau sa zic mai inalta/ decat ea, ca sa-i "sufli" prietenul spunandu-i minciuni. Daca te crezi asa mareata, de ce nu iti agati singura un prieten, sau esti mai fericita daca procedezi asa?
Sa stii ca acest comportament al tau, imi da de gandit. Nu vad de ce vrei sa-ti faci rau cu mana ta?
Tu ramai uimita ca te-a injurat, dar domnisoara aceea cum s-a simtit, cand tu netam-nesam i-ai spus, ca i-ai vazut prietenul cu "una"/vai, ce exprimare de domnisoara!/prin oras si tot tu ai avut tupeul sa-i spui ca o sa regrete mai tarziu, ce anume, adica o sa-i furi tu prietenul? Poti sa-i scrii baiatului ce vrei tu pe hi5, nimeni nu va rade de el, ci numai de tine.
Lasa nervii la o parte, imi pare rau sa-ti spun ca te-ai facut de rusine, drept pentru care ar trebui sa-ti ceri scuze de la amandoi, fie scris, telefonic sau verbal si asta sa fie ultima actiune impotriva lor.
Daca te-ai suparat pe mine, inseamna ca judeci superficial, dar cineva trebuie sa-ti spuna adevarul.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu zic ca ai scapat usor doar cu cateva injuraturi si ignore. Pana nu inveti sa te porti si sa ai respect pentru oameni si relatii nu ai ce cauta cu un baiat. Cred ca ar fi bine sa discuti cu mama ta si cu o cunostinta mai mare care sa te invete niste lucruri de bun simt in relatiile cu oamenii din jurul tau. Tot ce ai facut este foarte gresit si te intrebi de ce ai primit un raspuns neplacut. Ia pune-te in locul prietenei lui, sau al lui. Eu zic ca ai scapat prea usor, eu te umileam in public in locul lui, o lectie grea dar sa o tii mintewinking

| ForbiddenLove a răspuns:

Mi se pare ceva oarecum normal ca te- injurat! E normal deoarece tu ai inventat lucruri ca sa ii desparti. Tu la ce te asteptai? Sa vina baiatu la tine sa te intrebe daca vrei sa fi cu el?

| Giuly_3112 a răspuns:

Tie nu iti place de baiatul asta

| powergirl a răspuns:

Stai in banca ta nu te place tipu si nu trebui sa faci asta poaet a aflat ca tu ai fost si nu te mira de ce sa purtat asa cu tine si eu as fi facut la fel, nu poti cuceri un baiat cu forta si sa il desparti de una sau alta vezi ce face gelozia?/ asa ca trebuie sa cauti in alta parte ca doar mai sunt baieti nu e nu mai el in lumea asta si ce daca e naspa tipa lui ii place mai mult ca de tine asa ca resemneaza-te. nu iti de rau ci iti dau un sfat. daca vrei asc daca nu nu e decizia ta. dar cu gelozia nu faci nimic a sa reusesti cu ea adica cu gelozia doar sa indepartezi baietii de tine nu sa ii faci sa te placa

| PinkY a răspuns:

Poi tu ai inceput si tot tu te plangi.Gandeste-te ca ai putea fi in aceeasi situatie. Ti-ar placea ca cineva sa se bage intre tine si prietenul tau doar pentru ca e indragostit de tine? Daca tii la el asa cum spui lasa-l sa fie fericit cu cine vrea el.

| Hombre a răspuns:

Ma uimesti cu cata nevinovatie pozezi si cata naivitate poti sa ai.Incerci sa il desparti de prietena lui mintind cu nerusinare ca l-ai vazut cu o alta. Te asteptai sa-ti multumesca cumva? Cine iti da dreptul sa te bagi in viata altora? Spui ca il faci de rusine cand de fapt rusinea e la tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face este acela de ati cere scuze fata de amandoi. Sper sa iti fie o lectie asta.

| lucib a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa il lasi in pace.

| ingerasha ^^___^^ a răspuns:

Ce? il iubesti? Nu se vede daca te gandesti cum sa te razbuni...nu prea e dragoste... dar ma rog fiecare cu caracterul lui
Eu cred ca e cel mai bine sai lasi in pace GANDESTETE CA IUBIIREA LOR E MAI REZISTENCA CA GELOZIA TA SE IUBESC DECI NU E TREABA TA.in lumea asta sunt o gramada de baieti paaaa

| alina_3473 a răspuns:

Nu vreau sa te critic da nu ai facut bine ca ai mintit asta in primul rand si ca sfat mai bine i-ai spune ce simti pentru el si sa iti ceri scuze pentru ceai facut.Lasa sa decida el daca vrea sa fie cu tine daca nu inseamna ca, chiar isi iubeste prietena e urata pentru tine dar pentru el poate sa fie cea mai frumoasa sti cum e nu poti sa placi la toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce vroiai sa facă când tu i-ai zis prietenei lui ca l-ai văzut cu alta prin oraș. Poate el chiar tine la fata aia. Nu te mai baga intri ei, făcând astfel de faze nu câștigi nimic altceva decât ura lui. Poate într-o zi are sa se despartă de actuala și o sa deschidă ochii pe tine dar dacă tu faci faze din astea, puține șanse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi tu ai inceput si tot tu te plangi. Ar trebui sa-i lasi in pace si sa-ti vezi si tu de viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi tu ai inceput si tot tu te plangi. Ar trebui sa-i lasi in pace si sa-ti vezi si tu de viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As zice ca ar fi mai bine sa. i ceri scuze si sa ii zici adevaratul motiv, poate te-ar intelege, dar nu se procedeaza asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As zice ca ar fi mai bine sa.i ceri scuze si sa ii zici adevaratul motiv , poate te-ar intelege , dar nu se procedeaza asa .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e ai mintito ea i-a spus lui cien stie ce dar nu-i frumos sa faci asa ceva nu e ca chestia aia scopul sc mijloacele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fato uh te intrebi de ce tea injurat pai daca uh iai spus lu gagicasa ca l-ai vazut cu alta aia s-a dus si l intrebat p ala si a vanit si tea injurat uh chiar nu iti dai seama? doamne...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai evident ca are motive sa te injure! doar nu te asteptai sa te aplaude, nu?laughing
in primul rand nu intelegi ce este iubirea! daca il iubeai cu adevarat ar fi trebuit sa-l lasi sa fie fericit... dupa cum ai sus, cei 2 au o relatie destul de stransa, normal ca o sa te urasca daca te bagi intre ei
mai sunt milioane de baieti, nu fii fraiera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa nul mai bagi in seama si sa te porti cu el ca si cand n-ar exista daca te mai injura sau alceva poti sa scrii si tu ceva despre el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce te bagi in viata lor? lasa-i in pace daca se iubesc!

| laura909 a răspuns:

Si eu sunt in situatia asta, dar nu înseamna ca trebuie sa omor lumea ca sa ma placa baiatul ala.nu s-au terminat baietii din lume. dar trebuie sa recunosc ca nu sunt geloasa fiindca fata aia e grasa transpira ca un porc si e foarte proasta. i-am facut o farsa la telefon si a inceput sa planga.si pe deasupra se da mare. odata i-a raspuns urat invatatoarei si i-a scazut nota la purtare.
ORICUM:nu trebuia sa faci ce ai facut.Trebuia sa îi zici ce simti.

| cristiana1998 a răspuns:

Pai eu zic ca tipu shio dat seama ca tu ai facut si sincer...asa e o reactie tipica, cam estide vina sorrysad

| georgiana_4980 a răspuns:

Poate te-a injurat din cauza ca era el pe id-ul prietenei lui si a vazut ce ai scris.mai bine ii lasi in pace

| bruneta22_8529 a răspuns:

Trebuia sa stai in loc ca stia ai ca are pretena, si cum el o iubeste sau tine la ea te injurat, prin asta ti-a aratat ca nu iti merge cu el, ca nu ai facut bine ca te-ai bagat intre ei, lasa-l in pace, baietii mai sunt.