| AnaaaaaMariaaa a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa a 7 aB dar eu sunt in clasa a 5a si tot timpul cand ii vad ma rusinez imi spune si mie cineva ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DanutSsZza a răspuns:

Eu zic sa nu-l uiti pentru ca am fost si eu in situatii din astea, cand nu aveam curaj...dar au trecut. Deci, intai te bagi cu el in vorba, il intrebi ce mai face, ii ceri si id'ul de mess, si daca zice ca pentru ce ti-l trebuie, ii zici ca numai asa sa-l ai si tu in lista de mess.Si pe mess vorbesti cu el asa mai pe direct, ca daca nu sunteti fata-n fata nu o sa-ti mai fie rusine. Si dupa ce il faci sa aiba incredere in tine ii zici asa : uite mie imi cam place de tine ...bla bla bla, si dupa aia dupa ce ii spui ca iti place de el, ii ceri tu prietenia, ca in ziua de azi nu mai conteaza daca cere prietenia fata sau baiatul. Si daca o sa te refuze, cauta-ti altul chiar daca nu o sa-l iubesti. Cauta-ti altul numai ca sa vada ca nu suferi dupa el. Asa o sa simta putina indiferenta. Sper ca te'am ajutat cat de cat. Funda?:X:X

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa astepti sa mai cresti, ca esti prea mica pentru a face ceva! Uita-te la el si viseaza!

| starmaker a răspuns:

Salut, felicitari sunt primele semne de atractie catre un baiat. Eu ti-as recomanda sa mai cresti un pic si sa astepti sa vina curajul de a face urmatorul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu nu exista iubire la asemenea varstawinking esti de abia in clasa a5a! si eu zic sa il uiti.ca sigur el nu da importanta fata de tinestraight face fiecare baiat isi cauta dragostea la o varsta mai apropiata. sigur are prietenawinking eu iti spun de bine dar acum iau cum vrei tu... te pupic si succes:* funda?

| ioanadeea a răspuns:

Draga mea stiu prin ce treci si soramea a patit ceva asemanator doar ca la ea baiatul o placea nu are rost sa-ti detaliez prea multe doar atat pot sa te sfatuiesc ca ar fi bine sa astepti sa nu ti se aprinda calcaiele din prima esti prea mica mai asteapta 2 ani macar sa vezi si tu cum sta treaba asta cu,,,, DRAGOSTEA"" abia acum ai pasit in scoala generala si mai ai multe de invatat. ASTEAPTA sa mai cresti putin.