| ramonna a întrebat:

Imi place de un baiat, m-am interesat daca are prietena si majoritatea mi-au spus ca nu are. Am facut rost de id-ul lui de mess si am vb cu el, l-am intrebat si pe el daca are prietena si el a zis DA ca are.
La care eu i-am zis "prietenii tai mi-au spus ca nu ai prietena" si el a zis: Pai ea nu mai vrea sa iasa cu mine, dar oricum pentru mine inca mai este iubita mea. Si eu i-am zis: timpul trece repede tu cat o sa stai s-o astepti?, si el a zis ca "si ce daca, eu tot o voi astepta, nu ma las pana nu o fac sa se impace cu mine o data si-o data tot o sa fim impreuna".
-"Pai si pana la urma nu mai esti cu ea, nu?"
- Ba da sunt, pentru mine inca nu s-a terminat, in fiecare zi o sun si o intreb daca vrea sa se impace dar ea zice ca nu stie, dar eu o iubesc mult.
Voi ce credeti ca baiatul asta chiar nu vrea sa iasa cu alta fata? si de ce zice ca inca mai este cu ea? si in afara de asta avea si o poza cu ea la avatar si scria jos "te voi astepta mereu".

13 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Un lucru e sigur. Nu vrea sa iasa cu tine. Restul sunt detalii nesemnificative, treci peste.

| Silvia a răspuns:

Cred ca ti-ai dat si tu seama ca tine foarte mult la ea.Momentan nu vrea sa se gandeasca la alta fata, o vrea pe ea.Eu iti zic sa nu te bagi, ai putea sa te certi cu el si sa suferi.Asteapta pana se termina tot intre ei sau uita-l.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Încă mai ţine la fosta prietenă şi nu vrea pe altcineva.Practic ţi'a zis'o chiar el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. daca, chiar are prietena si nu vrea sa mai fie cu mineni in afara de ea.lasa-l in pace. Urmareste-l cu privirea si vezi daca mai este cu fata aceea si incearca sa devi prietena lui(amica). vorbeste mai mult cu el pe mess si nu numai.Vei vedea ca va merge.Imi mai spui ce s-a intamplat. big hug

app.Cati ani ai?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu draga... o iubeste p-aia si nu vrea sa iasa cu alta. ce e asa greu de inteles? cand un baiat iubeste o fata, poti tu sa fi si claudia schiffer ca nu se va uita la tine. cat dsp fata ca ii zice ca nu stie - sunt sanse ca sa se impace, sau mai rau pentru baiat, fata sa astepte alta ocazie, iar prostanacu sa isi piarda vremea. daca as fi in locu lui, v-as baga pe amandoua in colectie si m-as distra cu voi vara asta, apoi v-as da flit. (si mesaj pentru robotel: pot sa folosesc 3 puncte cat vrea muschiu meu. cine a pus asta in flitru de spam e un mare idiot)

| didee a răspuns:

Poate chiar o iubeste mult, crede-ma, mai sunt si "astfel de specimene" in ziua de azi care iubesc foarte mult partenerul/partenera. Sau poate el chiar n-are, dar vrea sa iti spuna asa tie, ca sa nu crezi ca el e disponibil. Majoritatea ti-au spus ca el n-are prietena, poate pentru ca nu a vrut sa recunoasca in fata nimanui ca o iubeste in continuare, ci doar tie, poate pentru ca nu te cunoaste prea bine. Si faza cu "o voi astepta mereu" nu cred ca este in totalitate adevarata. Depinde de cati ani are. Daca este adolescent, sigur ii va trece, dar cu greu. In adolescenta, problemele de dragoste se rezolva si se uita greu. Ma rog, parerea mea. Sper ca te-am ajutat. bye

| cornculapte a răspuns:

O iubeste, normal ca lupta pentru ea. Probabil s-au certat si s-au despartit, iar lui ii pare rau si vrea ca ea sa-l ierte. Sigur ca nu vrea sa iasa cu alta fata, din moment ce lupta pentru cea pe care o iubeste.
Mai mai, mess-ul asta. Ce s-a intamplat cu conversatiile face-to-face? Poate si de aceea ti-a dat un raspuns atat de categoric si ii dau dreptate. Eu n-as iesi cu un baiat care ma intreaba pe mess daca vreau sa fiu cu el. E aiurea. Vrei o relatie pe mess sau reala?

| olijertiu a răspuns:

Parerea mea este ca... e prost.Adica tu il placi si ala suspina dupa una care nic nu se mai uita la el. Lasa-l in pace si o sa-i para rau ca nu a acceptat la timp happy

| liveincolors a răspuns:

Din ce ai zis tu, nu prea pare intreg la minte.
Sau poate o iubeste foarte mult, si nu concepe ideea ca nu se vor mai impaca. Din felul in care vorbeste, nu cred ca sunt sanse sa vrea sa iasa cu altcineva. Imi pare rau. Eu zic mai bine sa-ti gasesti pe altcineva, ca sunt o gramada de baieti liberi si. normali.happy

| Razvan a răspuns:

Bravo luiwinking
Ramane fidel unei cauze pierdutewinking
Cred ca ar trebui sa renunti la el, e clar ca tine mult la fosta si o sa faca orice sa se impace cu ea. Oricum de apreciat faptul ca ai avut curajul sa incerci sa vorbesti cu elwinkingPoate ramaneti totusi amicihappy

| Aia cu cap mare a răspuns:

Ii ca si copii aia mici care daca o spus ca vreau ciocolata...atunci nu se lasa pana primesc ciocolatalaughing
cu tine nici nu se gandeste sa iasa asa ca...nul mai stresa, dal incolo ca gasesti tu altu mai bun sh mai fainwinkinglaughing

| zuzumic a răspuns:

Se pare ca o iubeste foarte mult pe fata acea si e dispus sa lupte cu orice pret pentru dragostea lui...incerca sa devi amica lui si lasa timpul sa decida. Oricum ai grija s ar putea mai in colo sa vrea sa fi prietena lui tu sau oricare alta fata dar sti partea prosta e ca o sa stea cu alta fata doar ca sa o uite pe ea iar daca vei fi tu prin "preajma" vei avea de suferit. E plina lumea de baieti cauta unu liber din punct de vedere emotional

| svetik_1208 a răspuns:

Mda... e simplu draga nu vrea sa se desparta de aia sau ii e frica sa inceapa o noua relatie si de aia.