| lololololol a întrebat:

Imi place de unul din prietenii mei. Suntemi buni prieteni, dar as vrea sa ii zic ca imi place de el, dar ma tem ca daca o sa ii spun ca il plac, nu o sa mai fie prietenul meu, o sa ma evite, sau o sa se supere... Nustiu ce sa fac, va rog, help!

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Daca esti bun prieten cu cineva e imposibil ca el sa te ignore deodata sau sa se supere. Nu se poate. Prietenii nu fac asa. Intelege situatia si o aproba sau nu. Vorbele nu prea au aici rezultatul dorit. Incearca sa deschizi cand sunteti amandoi singuri '' intamplator '' subiectul relatii si incearca sa duci discutia acolo unde vrei tu. Incearca sa te faci placuta si scoate in evidenta tot ce ai mai bun. Glumeste cu el, flirteaza si vezi ce iese. La un moment dat, incearca si o abordare gen : mai eu nu prea le am cu relatiile astea, poate imi explici si tu. Si ii propui sa traiti o zi ca doi iubiti, sa vezi si tu ce ar trebui sa faci. Va tineti de mana, plimbari, chestii. Ca toata lumea sa creada ca sunteti impreuna. O glumita. Bineinteles ca va intelege oarecum dar va sta in dubii. La sfarsitul zilei se poate ca voi sa fiti impreuna.

| Vizitiul a răspuns:

O eventuala relatie de cuplu nu poate influenta negativ o relatie de prietenie (ma refer la aceleasi persoane in numar de 2.)
Nu are de ce se supara, eventual aproba sau deneaga!
Du-te si spune-i ce simti si ce doresti cu adevarat!
De multe ori "planul de acasa nu se aseamana cu cel din targ!"

| Filly_6570 a răspuns:

Sunt trecut printr-o situatie identica, si cred-ma nu s-a intamplat nimic care sa pericliteze relatia dintre noi. E ori da ori ba, in cel mai rau caz ramaneti prieteni ca si pana acum.
Hai ia-ti inima in dinti si spune-i tot. Poti sa faci o mini eschiva sa ii povestesti ca te-ai indragostit de un baiat fara a parea in prima faza ca e vorba despre el si il descrii exact asa cum il vezi tu. Incet incet ii "scapi" detalii care il fac sa isi puna intrebarea daca e vorba despre el. In felul asta eviti intr-o oarecare masura sa il surprinzi si ii acorzi si putin timp de gandire. In cele din urma ii spui exact ca despre el e vorba dar nu ai gasit o modalitate mai potrivita de a-i spune lucrul asta.
Hai ca se poate, curaj!big grin

| danielacs a răspuns:

Nu cred ca ar fi o idee prea buna sa ii zici in fata ...mai bine ii dai de inteles acest lucru iar daca vezi ca el nu are nici o reactie atunci sa ii spui, sa vorbesti cu el!winking

| adinad a răspuns:

Intr-adevar iti trebuie mult curaj daca esti hotarata sa faci cevahappy
Incearca totusi sa iti dai seama daca chiar ti-ai dori sa ai altfel de relatie cu el.Pentru ca nu ar trebui sa supui o prietenie foarte buna riscului de a se destrama pentru un capriciu mititel( noi fetele si capriciile noastrelaughing.
Daca te hotarasti ca da, vrei sa ai o relatie mai stransa cu el, primul pas dupa mine ar fi sa testezi putin terenul, sa vezi daca si el are o astfel de atractie fata de tine.De exemplu incerca in cel mai discret mod sa vezi daca il incearca sentimente de gelozie atunci cand ii spui ca te-ai indragostit de cineva, sau intalneste-te mai rar cu el zi vezi daca iti simte lipsa.
Cum a zis si Filly, curaj!:*