Nu prea conteaza asta. Important este sa va intelegeti bine si sa va respectati.
Buna.Nu conteaza varsta.Conteaza sa va placeti cu adevarat, sa va iubiti, sa va respectati, sa va vorbiti frumos unul celuilalt.Varsta nu conteaza.Intr-un cuplu, cel mai important lucru este iubirea.
Dragostea nu are varsta/limite, si o diferenta de 2 ani nu este asa mare! sunt cupluri cu diferente de 5-9-10 ani...si sunt fericiti si totul este ok Bafta
Varsta conteaza cand ea are 20 si el 55(cel putin ), si invers, uite eu de exemplu, acum am o prietena care e cu 8 ani mai mare decat mine, si nu ma deranjeaza, atata timp cat nu isi arata varsta si inca ii place sa "copilareasca " stie sa se distreze, si mai ales nu are complexe legate de varsta sa.
Nu, nu conteaza.Am printre cunostintele mele 2 cupluri la care diferenta e de 5 respectiv 8 ani si sunt bine mersi, au copii si nu au nici o problema.Nu scrie pe frunte cati ani au si cred ca e o idee preconceputa, de pe vremea cand era bunica fata.Eu zic sa nu-ti faci probleme si IUBITI-va, restul nu conteaza
Nu conteaza absolut de loc, daca iti place, nu-ti irosi momentele in care ai putea fii cu el de frica altora
Daca tu ai 14 ani? ce facem? este adevarat ca dragostea nu are virsta dar dupa o anumita virsta, corect era sa ne spui virsta ta, daca vrei sa te ajuta-ma, nu?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: