| KiddoC a întrebat:

Imi poate spune cineva cum s-a terminat animeu blood+? Am ratat ultimul episod si regret amarnic. Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| anissa a răspuns:

Saya o ucide pe diva si le ia pe fetitele ei in grija, dupa aia moare si hagi, apoi moare si saya si kai o duce in brate pe niste scari l-a mormantul eisadsi la sfarsit ii arata pe kai si fetele divei (dupa ce au trecut multi ani)la mormantul sayeicrying.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt din cate stiam eu Saya doar a adormit pentru cei 30 de ani, nu a murit.

| AndiNyctophilia a răspuns:

Raspunsul pe care l-ai ales castigator e total gresit. Nu stiu ce ati inteles voi din anime-ul acela. ca sa-ti explic amanuntit, Diva tine un concert intr-o sala de opera, iar Saya merge si ea, unde o omoara. Haji se lupta cu unul dintre slujitorii Divei, iar atunci sala aia se prabuseste, iar el ii da timp Sayei si lui Kai sa iasa cu copii, si ramane acolo ca sa-l tina pe tipul ala ocupat. Saya NU moare, ea hiberneaza timp de 13 ani, si nu 30, iar locul acela NU e mormantul ei, acolo doarme. Si nici Haji nu moare, el o asteapta sa se trezeasca. Cand au fost in locul acela, Kai si fetitele au gasit un trandafir cu o panglica albastra lasat de Haji, dovada ca nu e mort.
Deci happy endhappy